Gå til sidens hovedinnhold

Norske misser erobrer utlandet

De norske modellene Linn Andersen og Marianne Curtis er i Portugal for å delta i Miss International Azorene.

(SIDE2:) De to jentene er fra samme modellbyrå i Bergen, DXD Models. 35 ulike land deltar i modellkonkurransen, som går av stabelen på Azorene fredag kveld.

Marianne Curtis (25) kommer opprinelig fra Sandnes i stavanger men er født i England. Hun har bodd de siste 5 årene i Bergen hvor hun studerer administrasjon og organisasjon vitenskap på Universitetet i Bergen.

Marianne vant Model of the World Scandinavian i år 2000.

Linn Andersen (21) kommer fra Åsane i Bergen. Linn ble Miss Norway i 2006 hvorpå hun blant annet har representert Norge i Miss International i Kina og Japan og Miss Skandinavia i Finland.

Se bilder av de to jentene nederst i saken

- Det er uten tvil meget gøy for oss i et Bergensk modellbyrå å ha to jenter med på en slik konkurranse, sier modellmanager Dan De Vero til Side2. Han har stor tro på jentene.

- Marianne og Linn tror jeg kan komme meget langt. De har begge ulike kvaliteter. Marianne og Linn har alle de riktige målene, og ikke minst erfaringer og kan representere seg selv og sitt land i en slik internasjonal modell konkurranse meget bra. Linn har et typisk skandinavisk utsende, dette er noe som blir meget eksotisk i Portugal, sier han.

Linn Andersen blogger her på Side2. Sjekk ut bloggen hennes her.