Gå til sidens hovedinnhold

- Luftens prinsesse går videre

Bookmakerne har tro på akrobaten Thea (12) i kveldens semifinale i «Norske Talenter».

(SIDE2:) Det har hittil lønnet seg å være sanger i «Norske Talenter». I alle tre semifinaler så langt, har flest stemmer fra seerne gått til en sanger. Hele fire av seks finaleplasser holdes foreløpig av sangere, men i kveldens semifinale blir det andre boller.

Hvem tror du går videre? Stem til høyre

Det er nemlig ingen sangere blant de åtte deltakerne, og nå får vi heller sjansen til å velge mellom vidt forskjellige talenter innen blant annet akrobatikk, baklengssnakking og trylling.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bookmakerne i Betsafe.com holder en knapp på trapesartisten Thea Blossom Christensen (12), med akrobatene Ingrid Saksvik (19) og Maria Lundgren (21) og ballkunstneren Mats D. Weinholdt som gode kandidater til å kapre den andre finaleplassen.

Les mer på Tv2 Underholdning

Her er de åtte som konkurrerer om de to finaleplassene:

Thea Blossom Christensen (12)

Thea er altså bookmakernes favoritt, og imponerte stort med luftakrobatikk i forrige runde. Hun drømmer om å få gå på sirkusskole i Canada og å gå jobbe for det verdenskjente Cirque du Soleil. Hun har holdt på med trapes siden hun var 6 år. Thomas Giertsen synes hun var fantastisk å se på, og berømmet den lille jenta for styrken og kroppskontrollen.

Se Thea i trapesen her

224377

Sigurd N. Uggen (50)

Snakker fonetisk baklengs, og har vært en av de få deltakerne (om ikke den eneste) som har klart å snakke dommerne i senk.

- Det er ikke bare baklengssnakking, det er en slags kverulerende standup, sa Thomas som mente at selve baklengssnakkinga ikke var spesielt imponerende, men at det egentlig ikke var poenget.

- Det er vanskelig å bli glad i en besserwisser, men jeg er på god vei, innrømte han og alle tre dommerne sendte Sigurd videre.

Se Sigurd snakke baklengs her.

224413

Fredrikstad Turnforening

De ti jentene fra Fredrikstad Turnforening utmerker seg ved å utføre akrobatiske kunster synkront, og høstet stående applaus fra publikum.

- Imponerende med hvert enkelt element. I tillegg var det gjort så pass synkront at det blir helt fantastisk å se på, mente Thomas.

- Menneskelig på en stilfull måte, mente Jan Fredrik.

Se turnjentene her

224599

Martin Myhre Olsen (16)

Martin spilte seg inn i semifinalen på saksofon, og fortryllet publikum med Charlie Parker. Martin, som til vanlig går i 1. klasse på musikklinja på Lillestrøm videregående skole, høstet bare godord fra dommerne.

- Det var helt herlig, jeg elsker saksofon, sa Jan Fredrik.

- Du spiller med en sikkerhet som bare er rå, mente Mia.

Se Martin spille her

224444

Thomi å Dani

Thomas Neteland (14) og Daniel Nærland (14) er to tøysegutter som driver med trylling kombinert med humor. Men honningvoks i håret og en respektfull frykt for Jan Fredrik, entret de scenen i Bergen og får både dommere og publikum til å knekke sammen i latter.

- Jeg er mer imponert over måten dere utfører disse triksene på, og deres humor, enn selve trylletriksene, sier Thomas, mens Mia forteller at hun er utrolig kry av å kamme fra samme by som tryllegutta.

Dommerne ble faktisk så imponerte at de sendte gutta rett videre uten å stemme først.

Se Thomi å Dani trylle her

219238

Ingrid Saksvik (19) og Maria Lundgren (21)

Ingrid og Maria møttes på sirkusskole i Sverige og serverte en akrobatmiks med rockeringer og enhjulssykkel. «Utrolig imponerende med masse bra individuelle ferdigheter, men det kunne vært litt mer samkjørt» var dommen fra Thomas, noe Mia var enig i. Med tre «Ja» fra dommerne gikk duoen videre til semifinale.

Se Ingrid og Maria opptre her

220123

Hanna K. Bogetveit (17)

Hanna har holdt på med rytmisk gymnastikk i 12-13 år, og høstet stående applaus og ikke minst måpende dommere etter hun var ferdig med forestillingen.

- For en kroppsbeherskelse! Det å se at overkroppen på en måte er egentlig i en helt annen del av rommet enn underkroppen. Det er dramatisk, sensuelt og spektakulært, det er det drøyeste jeg har sett, sa en tydelig imponert Jan Fredrik.

Se Hanna turne her

218496

Mats D. Weinholdt (22)

En bilulykke satte en stopper for Mats’ lovende fotballkarriere, men ble starten på en like imponerende triksekarriere. Han trener mellom to til fem timer hverdag på balltriksinga, og det synes. Med gutta i dommerpanelet tydelig imponert og Mia Gundersen like tydelig sjarmert, var det tidlig klart hvilken vei dette ville gå.

- Jeg synes det var dritimponerende. Og du gjør litt show ut av det, det liker jeg, sa Thomas.

Se Mats trikse her

218537

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!