FROGNERBADET(SIDE2 ): - Jeg skal forsøke å varme dere innenfra, så forsøker dere å holde varmen på utsiden. Musikk kan gjøre det, så gjerne dans litt, klem sidemannen deres, smil eller gråt. Med litt kjærlighet...

Og dermed kom tonene fra låta Give a little bit, og publikum lot seg ikke be to ganger - allsang, klapping og små dansetrinn var belønningen da Roger Hodgson med band, 15 minutter før oppsatt tid, entret scenen i Frognerbadet.

15 minutter før skjema ettersom godeste Hodgson ville spille lenger enn oppsatt tid - nesten halvannen time spilte bandet.

Siste fra SIde2? Sjekk forsiden her!

Og det tidligere Supertramp-medlemmet fortsatte å gi publikum, som etter en treg og våt start på kvelden endelig hadde funnet veien til badet, det de ville ha.

Les: - Vi tror på sommer'n

- Hva synes dere om det fantastiske bandet mitt? Vi har bare spilt sammen i noen uker, men det er bra, ikke sant? spurte Hodgson, der han vandret fra gitar til tangenter til et nytt sett tangenter på scenen.

Se bilder fra Norwegian Wood-fredagen nederst i saken.

Hodgson og Co fulgte opp med låter som Hide in your Shell og Lady, og selv om regnet gjorde folk kalde, var det lite å si på responsen, som kom i form av klapping og plystring - og rop tilbake da Roger annonserte neste låt: Breakfast in America.

Jubelen sto også høyt da Hodgeson fortalte hva kveldens setliste bestso av.

- Jeg har spilt i Norge mange ganger før, men det er lenge siden jeg har vært i Oslo. Derfor vil jeg gi dere mange av de gamle låtene, som kanskje flere av dere har vokst opp til og har minne forbundet til.

Og dermed fikk folk servert smørbrødlista fra Supertramp-tiden, som The Logical Song og Dreamer mens både de som muligens husker Supertramp fra glansdagene - og de som neppe var påtenkt - danset og hoppet og koste seg stort.

- Jeg elsker å se dere her. Og jeg elsker landet deres, det er unikt. Jeg håper vi ses igjen snart.

3376