Gå til sidens hovedinnhold

De grisete festivalbildene

Festivalgjestene i Frognerbadet bør ikke være redde for å bli møkkete ...

HTML EMBED

For å se bildekarusellen trenger du Flashplayer 8. eller høyere, og JavaScript må være aktivert.

var so_bk = new SWFObject("http://pub.tv2.no/nettavisen/gif/flars/slideshow_b.swf", "picshow_b4320", "468", "665", "8"); so_bk.addVariable("id", "4320"); so_bk.addParam('allowscriptaccess','always'); so_bk.addVariable('htmlObjectId','picshow_b4320'); so_bk.addVariable("scale", "noscale"); so_bk.write("karusell_so_body4320");

(SIDE2:) Norwegian Wood er for mange synonymt med at sommeren er i gang. Men i festivalens tre første dager har det ikke vært mye sommerstemning.

Tette regnbyger og gjørmete bakker har gjort livet vått og kaldt for publikummerne.

Heldigvis blir ikke humøret dårlig av den grunn.

I går var det Ringo Starr & The All Star Band som var det store navnet under festivalen. Før konserten høljet det ned, men da konserten begynte ble det oppholdsvær.

Side2s anmelder var fornøyd med konserten.

- Enkelte ganger skal det sies at All Starr Band høres ut som et hobbyband på høyt nivå, men vi snakker musikalsk svært høyt nivå. Og hva er ikke bedre at en legende og en gjeng av hans høyst musikalsk solide kompiser kommer sammen for å ha det gøy, skrev hun.

Les anmeldelsen: Er denne mannen virkelig 70 år?

Like fornøyd var hun ikke med Rumer, som spilte tidligere på kvelden. Men terningkast fire og mange positive ord ble likevel tildelt 32-åringen.

Les anmeldelsen: Ryktet forteller at..

Patti Smith fikk også en god anmeldelse fra Side2s anmelder på fredag, mens Eric Clapton skuffet på åpningsdagen.

Les anmeldelsene:
Den tøffeste dama
Sluknet i regnet

Søndag er det klart for Mastodon, Enslaved, Gojira og Insense i Frognerbadet. Mandag avsluttes festivalen med Eagles og Ida Jenshus.

Og heldigvis har sommerværet endelig kommet til Frogner, så søndagens festivaldag blir både tørrere og varmere for publikum.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken