Gå til sidens hovedinnhold

Fotball, foto og musikk

Fotball-VM, foto og musikk. Dette er hva Tom Stalsberg og tre Dagbladet-fotografer har som et ekstratilbud til fotballhungrige festivaldeltakere.

FROGNER: - Det er kanskje litt merkelig at folk betaler 1000 krooner for billetter og ender opp med å se fotball i vårt telt, fleiper Tom Stalsberg.

Sammen med Dagbladet-fotografene Jan Terje Hellgren Hansen, Lars Eivind Bones og Hans Arne Vedelog har Tom Stalsberg en ekstra service til fotballhungrige festivaldeltakere.

- Dette er en lukket avdeling her hvor vi gir et ekstra tilbud. Vi viser VM-kampene som går (de har klarert med de som har rettigheter), viser fotografier fortløpende som de blir tatt og de kan høre musikken som blir spilt på scenen, sier Tom Stalsberg.

Under gårsdagens kamp mellom Sør-Afrika og Mexico fikk de besøk av to mexicanere som stengte matserveringen de hadde på festivalområdet for å se kamp.

- I tillegg var det innom som satt her hele kvelden for å se de to kampene som gikk. Han tok vel bare en liten pause for å spise, ler Tom Stalsberg som også har bodd store deler i England.

- Jeg er anglofil, så jeg holder med England i VM, sier Tom Stalsberg.

I kveld spiller også England mot USA og det kan bli fullt i teltet til Dagbladet-gjengen.

- Hva skal du prioritere i kveld da. Van Morrison eller England?

- Det er ingen tvil. Jeg skal se England. Van Morrison har jeg sett hundre ganger før, avslutter Tom Stalsberg.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem