Gå til sidens hovedinnhold

Ringo Starr til Norwegian Wood

Den gamle Beatles-trommisen gjør sin første konsert på norsk jord i Frognerbadet til sommeren.

FROGNERBADET: Når festivalen som deler navn med en Beatles-klassiker fyller 20 år, er det vel på sin plass å hente inn en gammel Beatle til å toppe programmet. Norwegian Wood bekrefter onsdag at Ringo Starr spiller i Frognerbadet i juni.

Ringo Starr blir kveldens headliner lørdag 11. juni, og han har med seg sitt All Star Band på scenen i Oslo.

Første gang i Norge

Ringo Starr har gitt ut plater og turnert med sitt All Star Band siden 1989, og prosjektet er dermed to år eldre enn festivalen selv. Men dette blir likevel første gang Starr spiller på norsk jord.

– Sannelig på tide, men det kunne vel ikke skjedd under mer perfekte omstendighter, spør festivalledelsen retorisk på norwegianwood.no.

Ringo Starrs All Star Band består av flere artister som også har egne solokarrierer. I Frognerbadet kan man dermed vente seg både sololåter fra Starr og de andre, selvsagt ispedd noen Beatles-klassikere.

Snart i salg

Billettsalget til lørdagen med Ringo Starr er foreløpig ikke åpnet, men det er nå mulig å kjøpe femdagerspass til festivalen, som i år er utvidet med en dag ekstra.

Som kjent er det Eagles som skal spille denne dagen. De amerikanske rockerne gjør sin mest intime konsert i løpet av europaturneen nettopp i Frognerbadet.

Fra før er det bekreftet at Eric Clapton åpner Norwegian Wood 2011. Dagspassene til denne dagen er utsolgt, mens det fortsatt er dagspass ledig til de andre dagene.

Forrige uke slapp festivalen også nyheten om at Mastodon spiller i Frognerbadet søndag 12. juni, etter å ha avlyst konserten sin på festivalen i fjor.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem