Gå til sidens hovedinnhold

NRK skal sende mer sex-TV

Satser videre på fjorårets seersuksess.

Etter fjorårets braksuksess lager NRK en ny runde med Trekant. Nå starter jakten på nye deltakere melder NRK i en pressemelding.

- Vi opplever «Trekant» som et unikt konsept i floraen av tv-tilbud. Serien er alene om å eksponere sex for unge mennesker på en seriøs, vittig og normaliserende måte. Derfor lager vi en ny sesong, sier tv-sjef i NRK P3 Ung, Håkon Moslet i meldingen.

«Trekant» satte både rekorder og dagsorden i fjor høst. I løpet av våren har NRK3-serien blitt nominert i tre kategorier i Gullruten.

- Vi har hele tiden hatt god magefølelse på å lage en ny sesong. Vi ser også at det er massevis av temaer å utforske. Og når vi vet at sex er en del av ung virkelighet, og dermed er et viktig tema for NRK å fokusere på, så var det til slutt ingen tvil, sier Moslet.

I dag starter jakten på nye deltakere. Tre nye ungdommer skal følge i fotsporene til Marie Kinge, Pia Dailey Christoffersen og Thomas Albertsen Dahlen. NRK er på utkikk etter åpne, formidlingssterke og passe erfarne ungdommer.

- Vi er ikke på utkikk etter seksuelle superstjerner, men etter deltakere som har spørsmål, usikkerhet og forventninger som målgruppa kan kjenne seg igjen. Marie, Pia og Thomas gjorde en fantastisk jobb i fjor, nå gleder vi oss til å jobbe med nye ungdommer, sier Håkon Moslet.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken