Gå til sidens hovedinnhold

Ny medieovervåker etablert

Ledelsen fra Agent25 og CyberWatcher satser stort.

Det nystartede selskapet innen nyhetsovervåkning og informasjonstjenester, Updatum, overtar deler av CyberWatchers internasjonale nettverk.

NA24 - din næringslivsavis

I løpet av oppstarten har Updatum lykkes å etablere virksomhet i syv europeiske land.

Det nye selskapet vil tilby en fullservicetjeneste innen informasjonsbistand, med alt fra rådgivning, overvåkning av online nyheter, presseklipp, selskapsinformasjon, analyser og pressemeldingstjenester. Dessuten tilbyr selskapet integrerte nyhetssøk og overvåknings-programvare i samarbeid med CyberWatcher. Updatum overvåker og analyserer over 60.000 nyhetskilder og bransjer i over 100 land, ifølge en pressemelding.

- Satser Pan-Europeisk
Leder for det nye selskapet vil være Robert Tinterov, tidligere sjef og gründer for Agent25. Styreformann blir leder for CyberWatcher, Morten Rynning.

- Vi satser Pan-Europeisk fra dag en, sier Robert Tinterov i Updatum.

Åtte selskap inngår i Updatums partnernettverk, og forhandlinger pågår med flere for å styrke nettverket ytterligere. Updatum leter aktivt etter nye partnere i hele Europa.

- Morgendagens markedsledere i denne bransjen må kunne kombinere tre viktige saker; for det første høy kompetanse innen medier og informasjon, for det andre avanserte tekniske verktøy og sist men ikke minst, kunnskap om hvert lokale marked, sier Robert Tinterov.

Kommet lenger
CyberWatcher går inn som eier og teknisk leverandør i Updatum.

- Norden har kommet lenger enn mange land i resten av Europa når det gjelder bruk av digitale tjenester innen nyhetsovervåkning, sier Morten Rynning, styreformann i Updatum og daglig leder for CyberWatcher. Vi ser derfor et stort potensiale i markedet utenfor Norden med vårt nye fullservice konsept.

- CyberWatcher og Agent25 har de siste ti årene vært med på å endre markedet for medieovervåking fra en maskinell presseklippinustri til en moderne informasjonsbransje. Nå går jeg og Robert sammen for å utvikle det europeiske markedet, sier Morten Rynning.

Til nå har Updatum lykkes å få partnere i følgende land: Norge, Storbritannia, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, og Polen.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka