Gå til sidens hovedinnhold

Ny Porsche til 1 kr.

Er du gjerrig nok kan du gjøre tidenes bilkjøp.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Det nettbaserte auksjonshuset Bidster.com har en original forretningsmodell. Selskapet auksjonerer ut produkter på en omvendt måte. Det vil si at produktene ikke går til den personen som byr høyest, men til den personen som har det laveste unike budet. I prinsippet kan produktene dermed gå under hammeren for 1 krone.

NA24 - din næringslivsavis

Rett før jul var det blant annet enn svenske som gjorde ett kupp da han sikret seg en godt plassert leilighet i Östermalm-distriktet, 27 kvadratmeter stor og verdt i underkant av 1,7 million svenske kroner. For den nette sum av 4850 norske kroner.

Porsche Boxter
Ifølge epn.dk er det nå mulig å sikre seg en Porsche Boxter til en verdi av 922.925 danske kroner. Dette skal være den mest verdifulle gjenstanden som auksjonsfirmaet har hatt under hammeren i Danmark. Auksjonen stenger mandag 28. mai klokken 23.00.

De har imidlertid solgt en Porsche på lignende måte før, og da var det en svenske som stakk av med doningen for utrolige 2.039 svenske kroner.

Rikingfavoritt
Porsche er foruten å være lekker også prestisjemerke nr. 1. I hvert fall om amerikanerene får bestemme.

USAs mest velstående overklasse har nylig kåret merket til det øverste luksusmerket av dem alle, ifølge borsen.dk.

Kåringen er foretatt av Luxury Institute i New York, som har spurt mer enn 1.600 velstående personer.

Kravet for å kunne bli med på undersøkelsen var at de minst måtte ha 1,5 millioner kroner i inntekt og en snittformue utenom på 18 millioner kroner.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka