Gå til sidens hovedinnhold

Ny programleder

Tonje Brinch starter som programleder sammen med Mats denne høsten. De to skal ut for å sjekke ut hobbyer av ulike slag. Selvsagt byr de også på mange fine tegnefilmer.

Tonje Brinch (18) har stått på mange scener. Ved Fyllingsdalen teater har hun spilt alt fra Sonja i "Reisen til Julestjernen" til Katten i "Pinocchio", Klatremus i "Hakkebakkeskogen" og Kengubarnet i "Ole Brumm". Hun har også vært med i reklamefilm og for åtte år siden sang hun sammen med Chilinøttene på TV 2. Denne høsten drar hun og Mats Wergeland Sævareid ut for å sjekke ulike hobbyer.

- Jeg gleder meg veldig, det skal bli spennende å jobbe med TV. Det blir utfordrende å jobbe foran et kamera, istedenfor for å stå på scenen foran et publikum, sier Tonje.

Egentlig var det tilfeldigheter som gjorde at Tonje havnet i TV 2 Junior

- Jeg fikk tips om at det var audition på TV 2 av dramalæreren min, og var heldig og fikk jobben, forteller Tonje.

På jakt etter hobbyer
Tonje og Mats kommer denne sesongen til å teste hobbyer. Det blir alt fra dansekurs til sprangridning. Selv driver de med forskjellige ting på fritiden.

- Jeg spiller fotball og går i Nordnæs bataljon - buekorps altså , forteller Mats som gleder seg til en ny sesong med TV 2 Junior.

Ved siden av programlederjobben studerer Tonje, og jobber i klesbutikk i Bergen sentrum.

- Klatring og trening er hobbyene mine nå for tiden, og jeg håper at jeg klarer å fortsette med det nå når høsten blir travel, avslutter Tonje.

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris