Gå til sidens hovedinnhold

Ny rekord for TV 2 Nettavisen

TV2.no, som Nettavisen er en del av, fikk nær en halv million nye lesere månedlig i fjor. Helt på slutten gikk vi forbi Dagbladet. Nå satser vi kraftig på bil, reise og eiendomsstoff.

Uten mange og trofaste lesere kan ikke en nettavis overleve.

I desember var over 1,8 millioner nordmenn innom TV2.no og Nettavisen.

Det er 450.000 flere enn for ett år siden.

Vi håper at det betyr at stadig flere finner ting som interesserer dem - enten det er rendyrkete nyheter her i Nettavisen, omtale av TV 2-programmer og TV 2-personer - eller ungdoms- og underholdningsstoff på Spray og Sone2.

Det morsomme for en organisasjon som Nettavisen, er at den ideen som avisen ble tuftet på for åtte år siden nå er i ferd med å bli en sannhet.

Nettet overtar mer og mer av nyhetsformidlingen her i landet - på bekostning av papiravisene, ser det ut til.

Nettavisen startet som landets eneste rene nettavis. Bærebjelken har alltid vært stoff for ledere i næringsliv og offentlig forvaltning.

Derfor satser vi på økonomistoff (seksjonen vår har flere lesere enn økonomiavisenes nettutgaver), IT-stoff - og sport (som er høyinteressant for denne gruppen, mange av dem er menn).

Denne bærebjelken vil vi forsterke.

Men selv alvorlige og seriøse mennesker trenger et luftehull, og vi forsøker å balansere det nye og nyttige med det morsomme og underholdende. Lesertallene for desember viser at leserne våre setter pris på denne miksen.

Det morsomme er at Spray samtidig har en av landets høyeste andeler av kvinnelige lesere. Vi forsøker altså å lage litt for alle under TV2.no-paraplyen.

Men det farligste for TV2.no, inkludert Nettavisen, er å sove på laurbærene og bli selvtilfreds. Selv om vi koster på oss litt glede på en dag som denne, vet vi utmerket godt at konkurransen er knallhard.

For heldigvis blir de norske nettavisene stadig bedre.

Det gjør at vi ikke kan sovne. Og det er kun i stadig konkurranse om å kapre nye lesere og holde på dem, at det er morsomt å drive nettavis!

Forhåpentligvis er det også en fordel for deg som leser oss.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant