Gå til sidens hovedinnhold

Ny sjef i Inmeta

IT-selskapet henter ny adm. direktør fra Sony.

Det børsnoterte IT-selskapet Inmeta har ansatt Jarl Øverby som ny adm. direktør. Øverby begynner i stillingen 1. november 2006.

NA24 – din næringslivsavis

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Sony Danmark og Sony Norge. Her har han vært ansvarlig for både B2B og konsumentdivisjonen og levert sterke resultater i sin drøye fire år i Sony.

Med base fra Sony Nordic sitt hovedkontor i København har han også vært sterkt delaktig i den omstilling som det nordiske selskapet har gjort de siste par årene. Øverby har solid erfaring og kompetanse med sterk vekt på salg, markedsføring og ledelse, opplyser selskapet i en melding.

- Jarl Øverby kan vise til svært gode resultater fra sine lederroller i Xerox Norge, Bredbåndsfabrikken og Sony. Han har i disse selskapene hatt ledende stillinger innenfor ledelse med fokus på salg og markedsføring. I tillegg ser vi hans nordiske erfaring og idrettsbakgrunn som spennende elementer Inmeta vil dra nytte av. Det å få Øverby inn i konsernet vil være av stor verdi for vår fremtidige vekststrategi, skriver styreformann Paal S. Raaholt i en børsmelding.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken