Gå til sidens hovedinnhold

Ny sportsdirektør ansatt i Vålerenga Fotball

Truls Haakonsen er ansatt som ny sportsdirektør i Vålerenga Fotball. Han kommer fra jobben som klubbdirektør i HamKam, og starter i Vålerenga 1. mars.

Haakonsen satt i styret i HamKam i perioden 1997-1999. Han ble ansatt i HamKam som sportssjef i oktober 1999, og har siden 1. juni 2002 vært daglig leder/klubbdirektør i HamKam. I hele denne perioden har treneren rapportert til Haakonsen.

-Etter 11 år i HamKam ønsker jeg nye utfordringer, og Vålerenga er landets mest spennende fotballklubb. Jeg ser frem til å være med å innfri ambisjonen ledende i Norden og unike i Europa. Det er en kjempeutfordring, men et realistisk mål, sier Haakonsen til vif-fotball.no.

Vålerenga Fotball har store forventninger til Haakonsen.

-Truls Haakonsen er en av de i landet med lengst erfaring fra klubbdrift, og han kjenner den sportslige delen svært godt. Som sportsdirektør får Haakonsen det overordnede ansvaret for elitedelen av klubben, og manager skal rapporterer til han. Han er rett mann for å oppnå klubbens mål om å være best på å få mest ut av pengene, sier styreleder i Vålerenga Odd Skarheim.

-Jeg kjenner Truls Haakonsen fra før og gleder meg til å jobbe i team med han. Han besitter mye kompetanse. Sammen skal vi bygge klubben videre, sier adm.dir Pål Breen.

-Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Martin Andresen, Tor Ole Skullerud, støtteapparatet og spillerne. Sammen skal vi sørge for at Vålerenga blir å finne i toppen av norsk fotball, sier Haakonsen som er opptatt av å få mye ut av investeringene.

-Jeg tror min bakgrunn som sports- og klubbdirektør fra en mindre klubb kan være en fordel når vi i Vålerenga skal få mest mulig ut av pengene. Skal vi klare det må vi være gode på talentutvikling, sier den påtroppende sportsdirektøren.

Haakonsen tiltrer i jobben 1. mars.

Diskuter nyansettelsen her

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året