(SIDE2): Da Bruce Springsteen søndag holdt konsert for presidentkandidat for Barack Obama i forkant av valget fikk det enorm oppmerksomhet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Springsteen har aldri lagt skjul på sitt politiske standpunkt, og hans Obama-hyllest ble nøye dokumentert verden over av politiske redaksjoner.

En detalj som var av liten betydning for det store bildet, men av stor betydning for mange Springsteen-fans var at The Boss benyttet anledningen til å spille en ny sang, nemlig «Workin' on a Dream» i duett med kona Patti Scialfa.

Nye sanger fra Springsteen kommer ikke hver dag, her har du anledning til å se duetten om du ikke har fått den med deg:

Artikkelen fortsetter under.

HTML EMBED

Den absolutt troverdige fansiden Backstreets.com melder at «Workin' on a Dream» allerede er spilt inn i studio, og at den blir en av låtene på hans kommende album. Nettstedet melder at albumet vil slippes allerede i januar når Obama settes inn som president.

- Det finnes flere sanger som jeg synes er bra og som bør ende opp et sted, men de passet ikke helt inn på denne plata, sa produsent Brendan O’Brien til Billboard da Springsteens forrige album «Magic» ble sluppet høsten 2007. Ting kan dermed tyde på at mye av materialet til et eventuelt studioalbum nummer 16 fra Springsteen allerede er klart.

Dermed er det bare å krysse fingrene for fansen, kanskje kommer han også til Norge igjen til sommeren?