Gå til sidens hovedinnhold

Nydelig enkelt

Husker du den gangen du slapp å tenke når du spilte, og bare spilte? Det er i dag det. Sjekk anmeldelsen av «Batman Begins» her.

Stort sett alle spill som kommer på markedet i 2005 krever at du lærer deg en mengde kombinasjoner av knapper som skal trykkes på, eller vrir hodebarken i sirup for å finne ut hvordan man kommer seg fra et sted til et annet.

Ikke «Batman Begins». Dette spillet kan best sammenlignes med det spillet er basert på: En skikkelig Hollwyood-film. Utrolig godt innpakket (denne gangen med nydelig grafikk og godt innpakket med filmklipp), litt tynn på det mentale nivået (hei, spillet er enkelt og ikke spesielt langt) og mest av alt noe du kanskje ikke husker om ett års tid.

Nei, dette er ikke «Grand Theft Auto» eller for den sakens skyld «Splinter Cell» – men bare morsom, enkel og grei underholdning. Du tar kontrollen over Bruce Wayne/Batman (beklager hvis jeg ødela den overraskelsen for den ene personen i verden som ikke visste det), og følger ham i et tredjepersonsperspektiv mens han banker opp skurker.

Historien følger filmen, og har de virkelige skuespillernes stemmer. Christian Bale gjør en god jobb, Michael Caine en svært god. Gi den mannen flere oppdrag i spill.

Grafikkmessig er det nydelig å se personene og området du beveger deg i, problemet er litt i animasjonene (kanskje spesielt når han klatrer – da er det litt OH!HOLY!BATMAN! – for de som kjenner TV-historien).

Det største problemet med spillet er at det er veldig kort, men den korte tiden er en god tid. En tid som gjør denne anmelderen nostalgisk. Tilbake til den tiden hvor spill bare var underholdende, og ikke altoppetende monstre som tok over livet ditt. Kjøp dette hvis du vil bli underholdt, eller liker Batman.

«They told me there was nothing out there, nothing to fear. But the night my parents were murdered I caught a glimpse of something. I've looked for it ever since. I went around the world, searched in all the shadows. And there is something out there in the darkness, something terrifying, something that will not stop until it gets revenge».

«Me».

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner