Gå til sidens hovedinnhold

Nydusja og deilig på sofa'n

- Min yndlingshobby er å ligge på sofaen og se på TV. Men aller helst hvis jeg er nydusja og har vært på trening først, sier Mari Midtstigen.

(SIDE2):

Mari Midtstigen har jobbet som modell i Norge og i utlandet i over 9 år. Hun har journalistutdannelse fra Journalisthøgskolen i Oslo, og jobber nå som redaksjonssjef i magasinet ELLE, samtidig som hun er programleder på «Shopaholic» på TV 3. Her forteller Mari hvordan hun kommer seg gjennom de lange dagene.

1. Hva gjør du for kroppen din?
- Jeg trener og spiser forholdsvis sunt, selv om jeg på ingen måte er fanatisk. Da jeg jobbet som modell hadde jeg så mye fokus på slanking, at det er en enorm befrielse å kunne spise det jeg har lyst på nå. Jeg trener bare fordi det er gøy.

2. Hvor og hva trener du?
- Jeg liker å jogge ute, men det har vært litt mye snø i vinter. Jeg er medlem på Sats og trener både kondisjon og styrke. Men må vel innrømme at jeg har litt varierende oppmøte der. Noen ganger blir det flere ganger i uka, mens andre ganger kommer det liksom eh, så mye i veien. Jeg fungerer av og til mer som støttemedlem. Jeg elsker å gå på ski, så det prøver jeg å få tid til så ofte jeg kan. Foretrekker fjellet siden jeg er oppvokst ved Rondane, men Marka funker jo det også.

Jeg har spilt håndball i mange år, så det savner jeg. Håndball er en ekstremt fysisk kontaktsport som du kan bli litt avhengig av. Jeg savner å slåss. Innimellom blir det litt funk og yoga. Det er deilig å variere i treningen.

«Det blir lange arbeidsdager og jeg ville mista forstanden dersom jeg ikke fikk lada ut på en eller annen måte»

Mari om trening.

3. Hvorfor er det viktig for deg å holde kroppen i form?
- For meg handler det om mental helse. Jeg jobber både som redaksjonssjef i ELLE og er programleder i TV3 for tiden. Det blir lange arbeidsdager og jeg ville mista forstanden dersom jeg ikke fikk lada ut på en eller annen måte.

4. Har du noen «hemmelige» knep for hvordan man kan se bra ut du kan dele med våre lesere?
- Jeg prøver å gå til og fra jobb hver dag. Det er en drøy halvtime hver vei. Det er veldig deilig å ha en liten buffer mellom jobb og hjem, og i tillegg å få løst opp litt i kroppen. Jeg sitter så mye foran PCen på jobb. Gåturen gir roser i kinnene og vind i håret.

5. Hva spiser du? Er det noe spesielt du holder deg unna, eller noe spesielt du spiser mye av?
- Jeg er veldig glad i grovt brød, så det spiser jeg mye av. Men jeg prøver også å lage middag med litt grønnsaker. Det blir en del pastaretter. Som sagt så nyter jeg å kunne spise det jeg vil, men jeg syns ikke junk food er så innmari godt uansett.

«Jeg er fornøyd med det meste, og kan leve med resten»

Mari om å «fikse på kroppen».

6. Hvor viktig er det at «drømmetypen» trener og holder seg i form?
- Jeg syns ikke det er så viktig med store muskler, men det å holde seg i form er jo en del av det å ta vare på seg selv fysisk og mentalt, og å ta ansvar for sin egen tilværelse. Det synes jeg er viktig for at et forhold skal fungere. Man må være moden nok til å vite hva som skal til for å ha det bra med seg selv. Hvis jeg hadde vært sammen med noen som bare lå på sofaen og så på TV, tror jeg at jeg hadde blitt litt lei. Når det er sagt, så må jeg nok innrømme at min yndlingshobby er å ligge på sofaen og se på TV. Men aller helst hvis jeg er nydusja og har vært på trening først.

7. Kunne du vurdert å «fikse» på kroppen din?
- Jeg har ingen planer om det. Jeg er fornøyd med det meste, og kan leve med resten.

Les flere treningssaker:

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken