Gå til sidens hovedinnhold

Nye avsløringer av Se og Hør

Se hvorfor ukebladet kan gå en tøff høst i møte.

Det var Kagge Forlag som ga ut den forrige boken om Se og Hør, «En vanlig dag på jobben», av tidligere Se og Hør-journalist Håvard Melnæs.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Skjebnehistorier
Nå skriver gravejournalisten Arne O. Holm på enda en avslørende bok om ukebladet. Forlegger Erling Kagge sier Holms bok blir av en helt annen type enn Mælnes sin.

- Arne O. Holm tar for seg skjebnehistoriene og det journalistiske innholdet i bladet, sier Kagge til Dagens Næringsliv.

Holms bok har fått tittelen «Ja vi elsker Se og Hør» og skal etter planen gis ut i oktober.

- Mitt hovedanliggende blir å vise hvordan Se og Hør behandler vanlige folk. Dette blir en bok om Se og Hør sett fra utsiden, sier Holm til DN.

Også tv-dokumentar
Holms bok betyr ikke slutten på journalistikk om Se og Hør. NRK har planer om en dokumentar om bladets arbeidsmetoder. Det er November Film i samarbeid med NRK Fakta som lager dokumentaren, men tidligere Brennpunkt-sjef Arne O. Holm skal ikke ha noe med denne produksjonen å gjøre.

- Forfatter Håvard Melnæs har vært en viktig kilde for oss i arbeidet med denne dokumentaren, men det er ikke en film om hans Se og Hør-bok. Vi gjør et stort selvstendig arbeid, sier NRK Fakta-sjef Vibeke Haug til DN.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album