Gå til sidens hovedinnhold

Nye Paris-videoer på avveie

En ny nettside averterer med salg av alt fra Paris Hiltons telefonbok til videoer der hun bruker dop og tar sexy boblebad. Hennes talsmann bekrefter at eiendelene har tilhørt Paris.

(SIDE2:) For et par år siden ble Paris Hiltons mobiltelefon stjålet. Deretter ble hele hennes adressebok med telefonnumre til mange kjendiser lagt ut på nettet.

LES OGSÅ: - Mobil-sex kan knuse kjendiser

Hendelsen var særdeles pinlig for Hilton som forsøkte å ta tjuven, mens hennes mer eller mindre venner blant kjendisene byttet telefonnumre kjappere enn lynet. Enda mer pinlig var nok den etter hvert så famøse sexvideoen der hun og hennes daværende kjæreste Rick Solomon hygger seg.

- Sexy i boblebad
Nettsiden Parisexposed lover medlemmer at de for 39,99 dollar i måneden skal få tilgang til videoer der Paris Hilton åler seg sexy rundt i et boblebad.

Det skal finnes intime bilder av damen og bilder der hun bruker «ulovlige stoffer», melder AP.

- Egen skyld
Denne gangen er hun selv indirekte skyld i at eiendelene hennes blir spredd. Den nye siden parisexposed.com eies nemlig av en person som har kjøpt en rekke ting Paris glemte på et lager i Los Angeles.

Hilton kom seg nemlig ikke til å hente de gjenglemte djenstandene, som blant annet skal være gamle kjærlighetsbrev, telefonnumre, videoer og bilder. Disse ble solgt til en pantelåner som igjen altså har solgt dem videre til Bardia Persa som har satt opp siden.

Paris Hiltons talsmann Elliot Mintz bekrefter at tingene ble solgt da «en tredjeperson» ikke betalte leie for lageret.

- Vi skal garantert gjøre vårt beste for å undersøke alle lovlige sider ved denne forretningsideen, sier Mintz.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser