RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Buller'n" har outsideren

(SCANPIX)
Trond "buller'n" Anderssen sender ut stallhesten Towanda som en outsider i V5-finalen i Drammen i kveld.

I fjor startet Towanda året med fire tusen kroner i grunnlag. Hun utviklet seg mye og ble en av våre flinkeste hopper i løpet av sesongen. Ifølge trener Trond Anderssen har hun hatt godt av denne vinteren og vi kan forvente oss nok en fin sesong av den sterke hoppa som i kveld kommer ut på 2500 meter.

Nå er det flere forutsetninger som kunne vært bedre for 8 Towandas (6. løp/V5-5) del på Drammen i kveld. Både sporet og svingene er en ulempe, men på klassen skal hun selvfølgelig regnes i toppen.

- Det er et outsiderpreg over 8 Towanda i kveld. Hun har fått en fin vinter med mye verdifull trening i trykkvogna og det har hun hatt godt av. Både størrelsen og stammen tilsier at hun trenger tid og styrke for å kunne holde seg frisk og gjøre det bra. Derfor kan det ta litt tid før hun er i toppform, gjerne et par løp til. Sporet ble litt sjanseartet og svingene er ikke til hennes fordel, men distansen er ingen ulempe og kusken har tid til å finne en fin posisjon underveis. Taktikken er litt avhengig av tempoet underveis. Galoppfaren er liten, hun er ikke sånn at hun forsvarer seg med galopp selv om svingene er litt krappe for henne. Kapasitetsmessig skal hun regnes på to-tre hester synes jeg. Vi sikter på løp i Digital Vision og tror hun skal tjene fine penger der, forteller Trond Anderssen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere