RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Iskald" banker

Vi var aldri i tvil om bankeren i lørdagens V75-runde på Klosterskogen.

Om Ice Cool Lady ikke alltid lever opp til navnet, har hun bevist sin store kapasitet. Ut fra det hun har vist så langt var vi ikke i tvil om å bankertippe henne i V75-2 på Klosterskogen.

Hoppa er fortsatt ubeseiret etter at hun kom til Norge. Det var i fjor sommer at Ice Cool Lady ble importert fra Danmark, og hun debuterte for Kåre Refsland ved å spurte inn til en enkel seier i Bergen. Etter det var hun overlegen hjemme på Forus, og vant så helenkelt i et amatørløp på Bjerke.

I september forsøkte hun seg for første gang i rikstotoen. Også da ble det seier, men det løpet var ikke uten dramatikk. Da kusk Lars Anvar Kolle dro øreproppene i siste sving, brøt hoppa ut og sjenerte den hardeste utfordreren. Ice Cool Lady kom på bedre tanker, og stakk unna til en enkel seier. Etter den utskeielsen ble hun utelukket, og måtte gå prøveløp. I det første av disse fikk hun faktisk ikke godkjent, men hadde ingen problemer i det andre. Fjorårets siste start var V75 på Jarlsberg, og da blåste hun rundt feltet via fjerdespor i siste sving.

Vi tror den flotte hoppa fortsatt er ubeseiret på norsk jord etter lørdagens rikstotoløp på Klosterskogen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere