RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Uavgjort-Skjerven" dømmer søndag

Sist oppdatert:
Tommy Skjerven fra Kaupanger dømmer Vålerenga - Sarpsborg 08.

Av Frank Ove Hansen

Når Tommy Skjerven dømmer Vålerenga ender veldig mange kamper med uavgjort. På de 43 første kampene han har dømt en Vålerenga-kamp har Vålerenga vunnet 18, hele 16 har endt uavgjort mens det har blitt Vålerenga-tap ni ganger. Det er verdt å merke seg at det endte uavgjort i 13 av de 19 første kampene Skjerven dømte Vålerenga, mellom 1998 og 2006.

Mer gledene, sett med Vålerenga-øyne, er at Vålerenga ikke har tapt på de siste åtte gangene Skjerven har vært kampleder. Det har blitt to uavgjorte og sju seire siden 0-3-tapet på Lerkendal i serieåpningen 2009.

I år har Skjerven dømt Vålerenga én gang, og ikke uventet endte bortekampen mot Haugesund uavgjort.

På de 43 kampene har Vålerenga fått 64 gule kort, mens motstanderne har sluppet unna med 49. Vålerenga har sett rødt fire ganger, men bare én gang har motstanderen gjort det samme. Totalt har Vålerenga fått fem straffer, mens det har blitt fire straffer til Vålerengas motstandere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere