RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

(ttv) Dødsfall etterforskes som voldssak

Mannen som ble funnet død på Alna i Oslo 23. mars ble ikke trafikkdrept som først antatt. saken etterforskes nå av Oslo-politiet som en voldssak.

Mannen er identifisert som en svensk statsborger på 44 år. Saken ble først gransket som en trafikkulykke, der manne hadde blitt påkjørt og etterlatt på industritomta i men ut fra omstendighetene

Totalvurdering - knyttet til omstendigheter i saken - det er nødvendig med grundige undersøkelser. har ikke konkludert i en eller annen retning. Utelukker fremdeles ikke noe. Vil komme i kontakt med flere som har vært i området. Slik det ser ut, vært involvert en bil. Ber disse ta kontakt. kan ikke utelukke at det ikke er en ulykke.

Har jobbet m overvåkingskameraene- setter oss inn i hva de gir av opplysninger.

Ut fra det vi vet, bodde ikke så langt unna, m jobber m å få verifisert opplysninger rundt avdøde. Kartlegge bevegelsene hans. Forholder oss til tidsrommet denne natta.

Vedrørende funn av død mann på Alna søndag 23. mars

Søndag 23. mars 2008 ble en mann funnet død på Alna i Oslo. Mannen viste seg å være en 44 år gammel svensk statsborger.

Saken ble de første dagene etterforsket som en trafikkulykke, men ut fra omstendigheter i saken vil den nå bli etterforsket ved Vold- og sedelighetsseksjonen ved Oslo politidistrikt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere