RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Æ blir kåt av å få blod på mæ

Sist oppdatert:
TRONDHEIM (Spray): Hank von Helvete brølte og skreik på scenen, og kastet like godt litt ”blod” på publikum også.

- ”Æ blir kåt av å få blod på mæ”, brølte Hank von Helvete under onsdagens Turbonegerkonsert under UKA.

”Blodkastingen” inngikk i neste sang, hvorpå vokalisten bedyrte at -”Æ får lyst til å voldta hele verden når æ får blod på mæ” som kick off for låten ”Fuck the world”.

Litt homo av og til for moro skyld
Bandet fremførte atter en seksuelt ladet konsert i velkjent stil, hvor denim, seilerhatter og dramatisk sminke falt som naturlige ingredienser. Turboneger er videre også kjent for sin litt homoseksuelle gimmick, noe det heller ikke var mangel på under onsdagens konsert. I følge bandets hjemmesider er de ”litt homo av og til for moro skyld”.

Utsolgt på tyve minutter
Konserten foregikk fremfor et begeistret publikum i fullspekket sal, hvor låter fra blant annet albumet ”Apocalypse dudes” tok stemningen i taket. Konserten ble utsolgt på ikke mer enn tyve minutter, og denne enorme pågangen har resultert i en ekstrakonsert, som finner sted henholdsvis fredag 31.10 samme sted. Denne er imidlertid også allerede utsolgt.

Turboneger gjorde comeback sommeren 2002, og fulgte senere opp med plata ”Scandinavian Leather” og påfølgende Norgesturne.

Er du en av dem som gikk glipp av onsdagens konsert, har du muligheten blant annet når Turboneger igjen står klar på Røkeriet i Bergen 08. november og på Rockefeller i Oslo 04. og 05 desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere