RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 25 dollar fatet en fair pris

Sist oppdatert:
Den mektige olejministeren i Saudi-Arabia mener at at en oljepris på 25 dollar er en fair pris. Oljeprisen faller for fjerde dag på rad etter hoppet i forbindelse med det siste OPEC-møtet
Det går frem av kommentarer det saudiarabiske oljeministeren Ali al-Naimi har sendt ut tirsdag. al-Naimi sier at Saudi fortsatt er komittert til en oljepris rundt 25 dollar pr. fat.

- Det er ingen endring i Saudis oljepolitikk. Vi opprettholder at 25 dollar for OPEC-kurven er en fair pris for produsentene og forbrukerne, sier han i en kommentar til Financial Times tirsdag.

Oljeprisen falt markert mandag i London etter uttalelser fra OPEC-sjefen Abdullah al-Attiyah om at de kunne komme til å øke produksjonen noe for å få ned igjen oljeprisen.

Oljeprisen spratt i været etter det siste OPEC-møtet 24. september, da kartellet overraskende bestemte seg for å kutte produksjonskvotene med 900.000 fat pr. dag med virkning fra 1. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere