RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 64-åring vet ikke hvor han var da Sigrid forsvant

Oslo (NTB): 64-åringen som sammen med en 37-åring er siktet for drapet på Sigrid Schjetne, sier han ikke vet hvor han var da 16-åringen forsvant.

I flere lange avhør har mannen forklart at han ikke husker hvor han var da Sigrid Schjetne forsvant fra Østensjø, bekrefter kilder i Oslo-politiet til Dagbladet. Hun ble meldt savnet på Østensjø natt til 5. august og funnet død i Oppegård 3. september.

Ifølge avisen har mannen forklart at han enten lå og sov på sofaen på sitt kontor på Ensjø i Oslo eller var på trykkeriet i Nydalen. Han er riktignok hundre prosent sikker på at han ikke var i nærheten av Østensjø da 16-åringen forsvant.

Hans forsvarer Aase Karin Sigmond har gjentatt siden avhørene av 64-åringen startet, at den siktede føler seg trygg på å bli sjekket ut av saken. Sigmond ønsker ikke å kommentere Dagbladets opplysninger.

Begge de to siktede i saken er varetektsfengslet i full isolasjon. Torsdag går isolasjonstiden ut, og da blir det nye rettsmøter siden påtalemyndigheten ønsker fortsatt isolasjon i varetektstiden. 37-åringen har imidlertid godtatt fortsatt isolasjon.

16-åringen bisettes onsdag fra Oppsal kirke. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere