RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Å miste et bein var lettere

Foto: Nicky Johnston/ITV (AP)
Sist oppdatert:
...enn å skilles fra Paul McCartney.

(SIDE2): Heather Mills (42) har hatt prostene på det ene beinet helt siden hun ble kjørt ned av en politimotorsykkel som 25-åring. Men hun synes at det var bedre å miste et bein, enn å skilles fra en Beatle.

Fysisk smerte
Paul McCartney og Heather Mills gjennomgikk en meget vanskelig og meget offentlig skilsmisse i 2006, etter fire års ekteskap.

- Det er det vanskeligste jeg har vært gjennom i hele mitt liv. Å miste et bein var en milliard ganger lettere, det var bare fysisk smerte, sier Mills til The Daily Mirror .

- Her er beinet ditt

LES OGSÅ:De ti dyreste kjendisbruddene

Til tross for at hun mangler et bein, er Mills fast bestemt på å gjøre alt hun kan for å være aktiv sammen med sin seks år gamle datter Beatrice, som hun har sammen med Sir Paul McCartney.

- Beatrice kommer inn hver morgen og sier; «Her er beinet ditt, mamma». Jeg vil vise henne at jeg kan gjøre alt det de andre mødrene kan gjøre, forteller hun.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Isdans på ett ben
For tiden er Mills med i den britiske versjonen av «Isdans». Hun har fått spesiallaget et protesebein til å gå på skøyter med.

Selv om hun allerede i konkurransen har brukket et ribbein, skadet et annet, ødelagt bekkenet og revet av en muskel i skulderen, er hun klar for å fortsette isdansen med kun ett bein om det blir nødvendig.

- Hvis beinet mitt hovner opp, og jeg ikke får på meg protesen min, har jeg bedt dansepartneren min om å lage en ett-beins-koreografi til meg, sier Mills.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere