RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Å være pen er ikke en egenskap

Ines Vujicic (17) er ukens modellvinner. - Det er flott at dere gir en slik mulighet, for helt vanlige jenter å få drømmen sin oppfylt, sier hun. Møt henne her.

- Hvorfor meldte du deg på maybelline-modellen?

Jeg ville egentlig bare utforske mulighetene mine, og prøve å ta et skritt nærmere drømmen min. Jeg synes også at det er flott at dere gir en slik mulighet, for helt vanlige jenter å få drømmen sin oppfylt.

- Hvem er du? Om du skulle beskrive deg selv?

Er ei ganske livsglad og omgjengelig jente på snart 17 år, som elsker å være sammen med andre mennesker, og kanskje kose meg med en god film. Liker også å tro at jeg har god humor, men det kan helt sikkert diskuteres! Barn er noe jeg holder kjært, og det er kanskje grunnen til at jeg skal studere barnevernspedagogikk etter videregående. Ellers er jeg en snill og omtenksom person som er veldig glad i familien sin, vennene, kjæresten, sjokolade og musikk!

- Hva tror du er en modells viktigste egenskap?

Her kunne jeg helt sikkert ha skrevet mange punkter, men dere spør jo bare etter en spesiell egenskap. Noe som er veldig viktig er at modellen har utstråling. At hun tar folk med storm! Ellers er det viktig med selvtillit, sjarm og ydmykhet.

Å være pen er ikke en egenskap, og selv mener jeg at så lenge du har noe spesielt ved deg som folk legger merke til, så trenger man ikke å være en perfekt skjønnhet.

- Har du jobbet som modell tidligere?

Nei jeg har aldri før hatt noe som helst kontakt med modellbyråer eller lignende. Selv om ønsket har vært stort. Så derfor håper jeg nå på en mulighet for å vise hva jeg er god for.

- Bruker du mye tid på utseendet?

Nei det kan jeg ikke akkurat si! Litt mascara om dagen kanskje, og lipgloss. Til spesielle anledninger går det selvfølgelig litt ekstra. På den andre siden så er jeg veldig opptatt av å holde huden min ren og fin. Kremer, ansiktsmasker og rensevann går det mye av. Jeg synes også at det er viktig å holde seg i form. Helt ærlig så er ikke diettgreier noe for meg. Det er bedre å være sunn enn å sulte seg. Ellers er jeg som flest ungdommer, opptatt av klær og liker å skille meg ut mengden!

- Hvem er ditt forbilde og hvorfor?

Personer som lever ut drømmene sine, og gjør alt for at de skal gå i oppfyllelse, har stor respekt hos meg. For å nevne en er Martin Luther King en person jeg alltid har, og alltid kommer til å beundre. Han kjempet for egne og andres rettigheter, og ble drept i kampen for sin sak.

- Hva gjør du til daglig?

Jeg går første året allmennfag i hjembyen min. På fritida driver jeg på med teater og badminton, samtidig som jeg jobber på Dolly Dimple`s i helgene og ellers når jeg trengs. Teatergruppa jeg er med i, jobber for tiden med å sette opp «Askepott». Å få barn og folk generelt til å le, er noe av det beste som fins.

Ellers går mye av tida mi til venner, kjæreste og lekser. Jeg liker også å holde meg oppdatert om ting som skjer i verden i dag, og har jeg tid så leser jeg gjerne ei god bok.

- Hvorfor bør du vinne Maybelline-modellen?

Jeg er kanskje ung, men jeg vet hva jeg vil. Å bare komme i kontakt med et modellbyrå er som en drøm for meg! Jeg kommer til å jobbe hardt for å komme helt til topps , for det er der jeg vil være. Jeg mener at jeg har det dere leter etter i en modell, og jeg kan love dere at jeg kommer til å gjøre mitt aller beste hele veien.

- Hva skal til for å sjarmere deg i senk?

Snille og koselige mennesker med flotte smil, humor, og kanskje et kinderegg på lur, er nokk for å sjarmere meg.

Meld deg på Maybelline-modellen
Sammen med Maybelline og modellbyrået Team Modells skal Spray kåre Maybelline-modellen. Vinneren får produkter fra Maybelline, en tur for to til New York og tilknytning til Team Models. I tillegg skal vi kåre ukevinnere som også mottar produkter fra Maybelline.

Her finner du påmeldingsskjema

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere