- Akseptabel bortekamp

Vålerengas rekruttlag tapte 0-1 mot Valdres lørdag ettermiddag. - Det hadde ikke vært urettferdig om vi hadde tatt med oss ett poeng, sier Vålerenga-treneren.

- Det var en tett og jevn førsteomgang der ingen av lagene klarte å sette det andre laget under skikkelig trøkk. Vi ga dem litt for mange dødballer rundt vår sekstenmeter og måtte forsvare oss på mange cornere og frispark. Likevel føler jeg at vi hadde brukbar defensiv kontroll. Offensivt skapte vi imidlertid lite før pause, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Mot slutten av førsteomgang lagde vi et unødvendig straffespark, men Gudmund Taksdal Kongshavn vartet opp med en mesterlig redning slik at vi kunne gå til pause med 0-0.

Åpnet seg etter pause

Veigar Páll Gunnarsson gikk ut etter førsteomgang og ble erstattet med Mathias Blårud.

- Kampen åpnet seg mer i andreomgang. Begge lag skapte mer og vi fikk fortsatt mange dødballer i mot. Og ti minutter ut i omgangen klarte vi ikke å stå i mot på en corner og Valdres tok ledelsen 1-0.

- Mot slutten av omgangen hadde vi to store sjanser ved Sidoine Oussou og Riki Alba så det hadde ikke vært urettferdig om vi hadde tatt med oss ett poeng. Totalt sett en akseptabel bortekamp fra oss der vi ikke får ut det beste i laget, men der vi viser at vi er langt bedre enn på tilsvarende tid i fjor, konkluderer Olsen.

Suleiman tilbake

Suleiman Ahmed kom tilbake til Oslo fra Nigeria torsdag og spilte hele kampen mot Valdres lørdag.

- Han jobba hardt og vant ballen ofte på midtbanen, men han har vært borte fra Vålerenga lenge og trenger litt taktisk skolering og tid til å bygge relasjoner før han presterer hundre prosent.

Valdres - Vålerenga 1-0 (0-0)
Oddsenligaen, 2. serierunde - Blåbærmyra - 335 tilskuere

Mål: 1-0 Mato Grubisic (56)

Gult kort Vålerenga: Lars Vincent Andersen, Sidoine Oussou

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn - Ahmed El-Amrani, Shola Akinyemi, Deniz Payasli, Lars Vincent Andersen - Nicolai Næss, Suleiman Ahmed - Veigar Páll Gunnarsson (Mathias Blårud fra 45) - Jibril Bojang (Riki Alba fra 67), Sidoine Oussou, Chuma Anene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.