RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Aksjonærene må gjøre opprør!

Sist oppdatert:
Når styret ikke klarer å gjøre jobben sin bør aksjonærene ta affære og stemme ned emisjonen. Det mener analysesjef Morten Sundstø i Alfred Berg
Dagens sjokkmelding om emisjon på 300 millioner kroner i Ementor, hvorav 200 millioner skal være en rettet plassering resterende 100 som tegningsrettsemisjon, har fått aksjemarkedet til å koke.

Ementorkursen er så langt ned nesten 40 prosent til 2,55 øre aksjen.

Nå tar Morten Sundstø, analysesjef i Alfred Berg, til orde for et aksjonæropprør i Ementor. Han mener måten ledelsen og styret har håndtert emisjonen på er hårreisende dårlig.

- Når styret ikke klarer å gjøre jobben sin så bør aksjonærene ta over. De bør stemme ned emisjonen, sier Sundstø som maner aksjonærene til å samle seg og kjempe.

Han mener emisjonen er på "topp-ti-listen" over gale ting man kan gjøre. Han mener det er tull at selskapet har så stor hast med å få penger i en emisjon.

- Vis meg det styret som ikke vil godta et bud på 4 til 5 kroner aksjen men i stedet for å gjøre en emisjon på to kroner aksjen, sier Sundstø med klar adresse til det sittende styret i Ementor.

Sundstø mener det bør være interessenter til selskapet.

– Det er 700 millioner kroner i fremførbart underskudd hos Ementor, minner Sundstø på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere