Gå til sidens hovedinnhold

- Aldri for sent

Her er Lillian Müllers ungdomskilde.

(SIDE2): Lillian Müller (58) er for tiden aktuell i «71° nord - Norges tøffeste kjendis» og «Ja, vi elsker Hollywood». Men mest oppmerksomhet får hun kanskje får sitt vakre ytre, og nå avslører hun hva som er hennes ungdomskilde.

- Jeg starter dagen med positive tanker. Vi er som plantene – uten sol fungerer de ikke optimalt. Vi mennesker fungerer ikke optimalt om vi ikke har optimisme og glede. Negativitet setter seg i ansiktet, advarer Müller.

Det første den spreke 58-åringen gjør når hun våkner er å tenke positivt, og hun prøver å ikke la negativiteten får innpass i hverdagen.

- Jeg fokuserer på at jeg har nye sjanser for dagen, og selv om ikke dagen i går var bra - har man nå fått en ny sjanse, forteller hun.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

- Aldri for sent
Selv om man har levd usunt og kroppen har satt sine spor, er det ifølge Müller aldri for sent å begynne.

- Nei, det er aldri for sent å begynne på leve sunt. Man kan jo også reversere aldringen og se yngre ut, opplyser hun.

Müller som reiser USA rundt med sine populære sunnhetsforedrag får ofte spørsmål fra unge jenter om hvordan de skal holde seg ung. Hun deler villig sine kunnskaper, og driver blant annet sitt eget helseunivers på nett, hvor hun deler sine helse og sunnhetskunnskaper.

Mat som renser
Men det er ikke bare positivitet som gjør at Müller ser flott ut. Hun har et sunnere kosthold enn de fleste, og hun velger produkter ut fra deres rensende egenskaper.

- Vann og råsaft er veldig viktig. Råsaft gir også næring og renser kroppen. Hele mitt kosthold er bygd på produkter som renser og bygger opp kroppen. For å holde meg ung spiser jeg soyaprodukter, grove kornprodukter, nøtter, kjerner og råkost, sier hun.

Kvitter seg med urenheter
Mosjon er også viktig, og Müller anbefaler mint 30 minutter fysisk aktivitet om dagen.

- Mosjon er en effektiv måte å bli kvitt urenhetene på. Etter treningen kan man ta en varm dusj slik at kroppen blir kvitt enda mer urenheter. Jeg bruker å avslutte med en kald dusj slik at jeg får i gang blodomløpet, forklarer hun.

Ingen dyre kremer
Müller er ikke tilhenger av dyre kremer og plastisk kirurgi. Hun mener skjønnheten må bygges opp innenfra.

- Jeg bruker ikke penger på dyre kremer. Jeg bruker økologiske kremer til ansiktet, de er billige. Jeg spiser heller økologisk og sunt slik at blodet holdes rent. Jeg brygger opp skjønnheten innenfra – det er slik jeg holder meg ung, med fokus på det indre, forteller hun.

Men hva er det viktigste for å holde seg ung og vakker?

- Det viktigste er å være positiv, og ha positive tanker og innstilling. Råsafter og kosthold er også viktig og man må finne sin balanse. Man må kunne leve med livsstilsvalget. Jeg er sikker, det om holder meg mest ung er positiv innstilling og positive tanker. Det holder meg ung og gir meg energi.

Hva synes du om plastisk kirurgi?

- Det er jeg ikke tilhenger av. Det skal synes at man har levd, og man kommer veldig langt med et sunt kosthold, mosjon og pannelugg!

Hver uke gir Lillian Müller deg tips og informasjon om helse, skjønnhet og velvære. Følg med på Side2.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto