- Alle blir med Stabæk ned

Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Ingen av Stabæk-spillerne er til salgs, og alle er under kontrakt. Samtlige blir med ned i 1. divisjon, hvis klubben får det som den vil.

31.10.04 00:26

VÅLERENGA – STABÆK 3-0: - Ingen av spillerne har gitt uttrykk for noen annet enn at de vil spille for oss, og alle her er under kontrakt. Så i utgangspunktet blir alle her med ned i 1. divisjon, sa Stabæks sportslige leder Jan Erik Aalbu til TV 2 Nettavisen etter at nedrykket var klart.

Holter gråt
I garderoben etter tapet for Vålerenga var det stille som graven. Christian Holter (32), som var med da Stabæk rykket opp til eliten i 1994, og som har spilt 208 eliteseriekamper for klubben, den aller første hjemme mot nettopp Vålerenga 22. april 1995, satt med ansiktet i fanget og gråt. André Muri (23) kastet støvlene sine hardt i veggen. De andre satt og stirret ut i luften.

- Dette er den tyngste dagen i mitt fotballiv, sa spissen Thomas Finstad (26), som scoret to mål da Stabæk slo Rosenborg i cupfinalen i 1998.

- Målet er å komme rett opp igjen, det tror jeg vi skal klare, sier han.

Finstad har to år igjen av sin kontrakt med klubben.

Stenersen vraket
En annen klubbveteran, Tommy Stenersen (27), ble vraket til skjebnekampen mot Vålerenga, klubben han scoret to mål mot på Ullevaal i fjor.

- Det er helt for jævlig. Dette hadde jeg ikke trodd etter den knallsesongen i fjor, sa Stenersen til TV 2 Nettavisen.

Også Stenersen har to år igjen av Stabæk-kontrakten. Om vrakingen fra laget sa han:

- Det er klart jeg var jævlig skuffet. Jeg vil alltid spille, særlig kamper som dette.

Usikkert med Martin
Det store spørsmålstegnet er likevel om lagets kaptein - og landslagskaptein - Martin Andresen blir. Det avklares ikke før i løpet av de neste ukene.

Kanskje spiller han for Vålerenga neste sesong?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag