*Nettavisen* Nyheter.

- Alle gutter liker noe i rumpa

Foto: Crestock

Gutter vil gjerne ha noe i rumpa, men er for homfobe til å innrømme det.

06.08.09 17:34

Den følgende artikkelen er skrevet av bloggerne på bloggen Walk of Shame.

KOMMENTAR: Jeg mener fast bestemt at alle gutter liker å få noe oppi rumpa. En finger, et leketøy, samma hva det er - alle gutta jeg har hatt sex med synes det er deilig når de først opplever det. Problemet er at mange gutter er så utrolig homofobe at de ikke tør å innrømme at de liker det.

Sånn in the moment er det «Ohh yeah mmm,» sånn etterpå er det «Nei nei, jeg likte det ikke, jeg er da ikke homo heller».....helt til neste gang man har sex og man blir bedt om å gjøre det igjen. Akkurat sånn var eksen min.

Les også:
Striptease
For kåt til å slutte
Sexliste

Men en gang foreslo han faktisk at jeg skulle ta han med strap-on. Og trysexual som jeg er, var jeg dønn med på den. Vi tok turen til en sexsjappe og handlet inn det nødvendige.

Eksen min var veldig rar når det gjaldt å handle på slike plasser. Han ville helst get in and get out, og ikke stå for lenge å se på ting. Da ble han bare flau. Så vi plukket med oss den første strap-onen vi fant og dro hjem for å prøve.

Strap-onen var rosa, og i from av en truse med en penis hengende ut. Uheldigvis var trusa litt for stor, så det var litt vanskelig å manøvrere penisen min. Den bare flakset hit og dit. Men det gikk ganske greit allikevel, og jeg må si jeg følte meg litt mektig da jeg for en gangs skyld fikk opptre som gutt i senga.

Etter hvert ga vi opp på den upålitelige flaksepenisen min og hadde vanlig sex. Men det var et utrolig bra forspill, og dette må jeg anbefale til alle jenter! Og gutter!

Gi din kommentar her

Annonsebilag