RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Alle minus Martin i angrep

Lagkaptein Mohammed Fellah med offensiv formasjon da øst møtte vest.

Fredag finpusset Vålerenga formen før Tippeliga-kampen mot Viking da de møtte Heming til oppvisningskamp på Hemingfeltet. Lagkaptein Mohammed Fellah lovet de mange tilskuerne offensiv og morsom fotball før kampen.

– Det blir en hyperoffensiv formasjon med alle mann minus Martin Andresen i angrep, vi skal utpå for å kose oss, men vi vil jo alltid vinne - uansett, sa Fellah til Akersposten, omringet av ivrige autografjegere.

Fellah selv åpnet scoringsballet i syverkampen. Deretter fulgte scoringer fra Adnan Haidar, Amin Nouri og nok en fulltreffer fra Fellah før Harmeet Singh fastsatte sluttresultatet til 5-1. Kampen måtte avsluttes etter 1. omgang slik at VIF-spillerne rakk flyet til Stavanger.

- Dette har vært skikkelig morsomt og et flott arrangement som vi satte pris på å bli invitert til. Det er samtidig hyggelig at øst og vest kan møtes slik og jeg håper vi har klart å rekruttere en del nye Vålerenga-supportere her i dag.

Heming-kaptein Even Asplin tok tapet med fatning og var storfornøyd etter kampen.

– Veldig morsomt med Vålerenga på besøk og en stor opplevelse å ha fått opplevd dette. I tillegg en stor dag for Heming som klubb da alt overskudd går til et veldig godt formål, sier han til Akersposten.

Oslo-ordfører Fabian Stang (H) sparket i gang kampen på Hemingfeltet.

– Det er virkelig flott å se det arbeidet Heming utretter her med alle sine frivillige. De gjør en prisverdig innsats for klubben. I tillegg er det jo kult med nettopp Vålerenga da, en klubb som virkelig har vært flinke til å vise mangfold og vise at man kan sprenge grenser og fjerne fremmedfrykt med idretten sin, sier Stang til Akersposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere