RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Alle tiders mulighet

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): To dager før årets første byderby bare gleder hovedtrener Tor Ole Skullerud til en kamp han ser på som en aller tiders mulighet til å gjøre noe med en dårlig statistikk. Se VIF-laget her

Vålerengas lag mot Lyn: 1 Troy Perkins - 5 André Muri, 24 Kjetil Wæhler, 24 Dan V. Thomassen - 6 Freddy dos Santos, 23 Kristofer Hæstad, 8 Martin Andresen, 7 Daniel Fredheim Holm, 13 Jarl André Storbæk - 34 Gunnar Heidar Thorvaldsson, 25 Mohammed Abdellaoue

Benken: 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan Jepsen, 11 Morten Berre, 14 Bengt Sæternes, 22 Ronny Johnsen, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh

Skullerud har merket at det er noe spesielt i vente på søndag. Klanen har vært på treningsfeltet med bannere og det er stor oppmerksomhet rundt kampen.

- For min egen del har jeg ikke blitt påvirka i så stor grad, annet enn at jeg merker at det betyr mye for mange å slå Lyn. Klanen er sultefora på seier mot Lyn, og det er fullt forståelig, sier han.

- Jeg har fryktelig lyst å vinne denne kampen, og det hadde jeg hatt uansett tidligere statistikk eller motstander.

Og nettopp statistikken er ikke noe Skullerud bruker veldig mye tid og energi på.

- Vi prøver å forholde oss til ting vi kan gjøre noe med. Vi kan ikke gjøre noe med statistikken på ting som har vært. Vi forholder oss til laget vi har i øyeblikket og vi tror og håper det er nok til å slå Lyn. Vi må rett og slett ikke bry oss om statistikken, sier han.

Viktig med seier
Med ett poeng på de siste tre seriekampene er det ikke bare kampen om Oslo som er viktig for Vålerenga. Tre poeng burde sikres.

- Det er ingen tvil om at det er viktig for oss å vinne igjen. Det skjønner vi og det skjønner alle andre. Vi er veldig skjerpa og innstilt på å ta tre poeng igjen. Det er ingen grunn til å stikke vekk viktigheten av det nå.

- Samtidig prøver vi å gjøre ting så normalt som mulig. Det hjelper ikke å begynne å kave og si at vi må det ene og det andre. Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne og vi går på banen for å spille vårt eget spill.

Denne uka har det vært landskamper, og Vålerenga har hatt flere spillere borte fra treningsfeltet.

- Vi har hatt en bra treningsuke. Vi var skuffa etter forrige kamp, men det har vi kvitta oss med. Det har vært en uke med godt humør og vi har hatt bra kvalitet når vi har ønska det. Det er og har vært helt uproblematisk de gangene vi har folk på landslagsoppdrag. Jeg synes vi har hatt god kvalitet på treningsuka, forklarer han.

Vålerenga trener igjen lørdag og har en lett økt søndag formiddag før det braker løs på Ullevaal Stadion kl. 20.00 søndag kveld.

- Vi har fortsatt mye å bevise på Ullevaal foran vårt eget publikum. Det blir mange Vålerenga-supportere på søndag, og vi ønsker sterkt å bevise noe foran våre trofaste.

- Det er disse kampene alle synes er morsomme å spille. Det er stor interesse og mye publikum. Slike kamper må vi angripe og glede oss til. Jeg sitter med følelsen av alle gleder seg veldig til søndag, avslutter Skullerud.

Vålerengas tropp mot Lyn: 1 Troy Perkins, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 5 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Martin Andresen, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 14 Bengt Sæternes, 16 Dan V. Thomassen, 22 Ronny Johnsen, 23 Kristofer Hæstad, 24 Kjetil Wæhler, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh, 34 Gunnar Heidar Thorvaldsson

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere