RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Alt er kansellert og vi får ingen informasjon

Sist oppdatert:
New York (NTB- Harald Nygaard Kvam): Tusenvis av turister er strandet i New York når superstormen Sandy treffer østkysten av USA med full styrke.

Norske Eva Camilla Elgstøen (25) og venninnen Eva Reppen (26) skulle fløyet hjem fra New York mandag. Men nå er alt innstilt, og de må i stedet bo hos en venninne i Brooklyn.

- Jeg så på nettet at flyene begynte å innstilles og sjekket mitt eget. Det er også kansellert, og vi har ingen anelse om når vi kan komme oss hjem igjen, forteller en fortvilet Elgstøen til NTB sent søndag kveld.

Kaoset i flytrafikken rammer store deler av USAs østkyst, og til sammen er over 7.400 flyginger innstilt. Det er ventet at all trafikk vil bli stanset ved flere av de store flyplassene rundt New York i løpet av kort tid.

Kollektivtransporten i byen sluttet å fungere søndag kveld. Alle T-baner, busser og regiontog ble parkert for å unngå skader som følge av flom og kraftig vind.

Selv om ikke Sandy er blant de aller kraftigste orkanene målt etter vindstyrke, er uværet eksepsjonelt stort. Områder fra Sør-Carolina til Canada er berørt, og meteorologer tror orkanen kan bli den største som noen gang har truffet USA. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere