Gå til sidens hovedinnhold

- Alt er lov

Tone Damli Aaberge snakker ut om bruddet og det nye singellivet

(SIDE2): I den kommende utgaven av livsstilsmagasinet MASSIV innrømmer Tone Damli Aaberge (21) at hun er ordentlig glad i gutter.

- Ja, veldig. Jeg har alltid vært glad i de greiene der. Det er ikke til å stikke under en stol, sier hun til MASSIV .

Men det betyr overhodet ikke at hun synes hun fortjener sitt noe løsaktige rykte fra Idol-tiden.

- Det er ikke dermed sagt at jeg har vært lett på tråden. Det skal også sies at jeg har vært en guttejente i alle år, hengt mye med gutter, det har satt sine spor, sier Tone og presisere igjen at hun ikke er lett på tråden.

- Nei, jeg har vært på mange dater. Men det er lov. Alt er lov for så vidt, sier hun og smiler.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Dramatisk brudd
Da Tone Damli Aaberge (21) reiste rundt for å promotere sin nye plate i vinter måtte hun holde på hemmeligheten om at det var slutt med kjæresten Simen Wardenær (35). Utad fremsto paret som lykkelige og forelsket, men i virkeligheten hadde det to og et halvt år lange forholdet skrantet lenge.

Det var til slutt Tone som gjorde det slutt bare noen uker før hun skulle lansere sitt nye album. Det var elendig timing og presset fra media ble enormt. Derfor sendte Tones manager David Eriksen ut en pressemelding ala Hollywood for å bekrefte bruddet. Den 21-årige artisten er enig i at det er ganske spesielt og fikk noen dyrekjøpte erfaringer ut av alt hysteriet.

- Jeg lærte at man stoler ikke på noen. Men dette vil jeg egentlig ikke snakke mer om, jeg hadde en kjæreste, det var bra. Nå er det slutt.

LES VÅR ANMELDELSE: Slett ikke Tone-døvt

Ingen ny kjæreste
Det gikk ikke mange ukene etter bruddet var kjent før Tone ble linket opp til skuespiller Aksel Hennie. 21-åringen er for øvrig godt vant til å bli ufrivillig linket til ulike kjendiser som for eksempel norske fotballspillere, men hun skjønner ikke helt hvorfor. Hennes favorittspiller er utenlandsproff Daniel Bråthen, men det er kun på grunn av at hun synes han er god og har en fin afro.

- Jeg synes egentlig ikke det er så mange pene fotballspillere i Norge. For å si det sånn, min neste kjæreste blir ikke en fotballspiller, påstår Tone og avviser at hun har truffet en ny mann.

- På ingen måte, det har jeg heller ikke tenkt å få i den nærmeste framtid. Nå skal jeg ta igjen ungdomstiden, henge masse med venner og ha det moro. Ikke at det ikke er moro med kjæreste, men man blir mer satt med en gang, sier hun til massiv.no

Men når hun en dag blir klar for et nytt forhold vet Tone hva slags gutt hun vil ha.

- Jeg tror jeg kommer til å ende opp med en atletisk gutt fordi det er viktig for meg. Fordi jeg liker å trene å være i form. Likevel, jeg henger mye med musikere, kanskje jeg ender opp med en av dem? En tynnfeit en, de er jo ikke så atletiske.

Blir sjekket opp
Siden Tone har vært i et lengre forhold hevder hun at hun ikke har blitt sjekket opp på lenge.

- Folk prøver seg svært lite når man har kjæreste. Jeg har ikke blitt lagt an på på mange år. Så det blir morsomt å føle det på kroppen igjen. Bli sjekket opp. Selv om det ikke er noe jeg tenker så mye på, forteller sogndalsjenta åpenhjertig.

Og etter bruddet med Simen har mobilen til Tone gått varm.

- Jeg har fått mer meldinger fra gutter de siste dagene enn jeg har gjort de siste tre årene. Men det er ganske uskyldige greier. Jeg har også fått meldinger fra et par damer, som mener det er guttevenner av de jeg burde sjekke ut. Men at de guttene står bak de framstøtene gjennomskuer jeg. sier hun og ler.

Gratismagasinet MASSIV er på gaten 18. mai.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene