RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Colorline)

- Alt samlet på et sted

Sist oppdatert:
Color Magic og Color Fantasy er den perfekte arena for kurs, konferanse, kick off, seminar, styremøter, produktlansering, messer og julebord.

Konferanse fasilitetene på Color Lines skip; Color Fantasy og Color Magic byr på en rekke spennede muligheter. Konferansevertene står til din rådighet og hjelper gjerne til med å tilpasse arrangementet etter deres ønsker og behov.

Møterom med havutsikt
Color Conference Center er et topp moderne konferanseområde med egne konferanseverter, havutsikt på alle møterom, auditorie, lounger og internettstasjoner til bruk i pausene.

Konferansesenteret er utstyrt med moderne audiovisuelt utstyr og alle lokalene kan etter behov og avtale utstyres med: talerstol, mikrofonannlegg med trådløse mikrofoner, datamaskin, videoprosjektor, trådløst nettverk, TV og videospiller.

Color Conference Center byr på fleksible møterom for små og store grupper helt opp til 340 personer. Ved bruk av Show Lounge kan de ta imot grupper på inntil 500. I tillegg er Color Fantasy utstyrt med et messeområde på hele 1400 kvm. Her arrangeres alt fra fagmesser og utstillinger til produktlanseringer og moteshow.

Reserver plassene til din konferanse her.

Servering i konferansesenteret
Enkel bevertning av kaffe, te og frukt er inkludert i prisen. Men, det er fullt mulig å bestille mat i tillegg. I denne sammenheng tilbys alt fra påsmurte Chiabatta og wraps til kaker eller gjærbakst.

 


Gourmet Club - Private Dining
Er en eksklusiv gastronomisk opplevelse for grupper som løfter nettopp din konferanse det lille hakket høyere.

Inkludert i den pakken er det à la carte smørbrødlunsj, fem-retters gourmetmeny med tilpassede viner i Cosmopolitan/Manhattan Gourmet Restaurant eller Private Dining og kaffe avec i Show Lounge etter middagen.

Konferanse, kurs eller annen anledning i Color Conference Center om bord på en av Color Line Cruises skip, garanterer deg et flott arrangement med alt samlet på ett sted.

Kontaktinformasjon til Color line for ytterligere opplysninger finner du her.

Menyen tilbys kun som forhåndssalg til grupper på minimum 6-16 personer. Må bestilles senest 14 virkedager før avreise. Samme menyvalg for hele gruppen. Colorline tar forbehold om at endringer kan forekomme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere