RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Andresen har full tillit

Sist oppdatert:
Vålerengas styreleder etter siste dagers møtevirksomhet på Valle.

Se hele intervjuet med Christiansen her

Etter flere dager med mye mediatrykk og kok rundt Vålerenga kunne ledelsen i klubben i dag fortelle at de har full tillit til Martin Andresen som Vålerenga-manager, men ikke uten justeringer. Konklusjonen kom etter flere dager med møter på Valle hvor trenerteamet og spillergruppa har vært i samtaler med Sportslig Utvalg og styret i klubben.

- Vi ser på støtteapparatet rundt Martin. Vi har kjørt uten sportsdirektør i et halvt år nå og vi ser på det administrative støtteapparatet, sier styrelder i Vålerenga, Åge Petter Christiansen til VIF TV.

- Jeg, Håvard Lunde (leder av Sportslig Utvalg, anm), Martin, alle må forbedre seg litt for at vi kan kunne utløse den kraften og motivasjonen som ligger i klubben vår, så alle må gjøre forbedringer.

Det sies i fotballen at når en trener får full tillit fra styret er han ferdig bare dager senere. Det vil ikke skje i Vålerenga i følge styrelederen.

- Det er fordi vi tenker langsiktig. Vi tror på den langsiktigheten i den fotballplattformen som Martin og trenerteamet hans har lagt som vi har hatt en grundig gjennomgang av i dag. Jeg må si jeg er imponert og det var ikke vanskelig å gjøre det vedtaket å si til Martin at vi vil ha deg med videre, sier Christiansen.

Det har vært mye skriverier om et mulig spilleropprør og om en spillergruppe som har vært veldig splittet i synet på Martin Andresen som Vålerengas trener.

- Vi opplever ikke det. Vi opplever at man har innspill, ideer og spørsmål. Vi opplever det ikke som at noen ikke vil ha Martin som trener videre, sier Christiansen.

- Men så er det sånn at de som ikke kommer inn i førsteelleveren at de blir litt irriterte på treneren fordi han ikke så hvor gode man er. Sånn er dynamikken i alle spillergrupper. Om man ikke klarer å kanalisere den irritasjonen inn i en utviklingsenergi så låser deg seg for noen. Da må også noen se seg om og vurdere om de kanskje må utløse den energien et annet sted.

Se hele intervjuet med Christiansen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere