RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Angelina er fantastisk

Sist oppdatert:
Familien til Brad Pitt tar den vakre skuespilleren inn i varmen.

(SIDE2): Etter skilsmissen mellom Brad Pitt (41) og Jennifer Aniston, har Brads familie tatt godt imot Angelina Jolie (30).

Pitts bror Doug skrøt den vakre skuespilleren opp i skyene under en businesskonferanse. Selv eier Doug det store computerselskapet Springfield.

Under konferansen la han ikke skjul på sin begeistring.

- Vi har møtt henne, og familien min liker Angelina kjempegodt. Hun er fantastisk, sier han.

Likte Jennifer også
Brads bror vil likevel ikke vise mangel på respekt overfor Pitts ekskone Jennifer Aniston, og synes derfor det er viktig å presisere familiens forhold til henne.

- Vi likte selvfølgelig Jennifer godt, også, sier han.

Kaller Brad for pappa
Skilsmissen var offisielt klar 2. oktober, og det betyr en ny start for Pitt og Jolie.

Paret prøver å holde seg unna medias søkelys, men blir likevel observert av privatpersoner som tipser amerikanske medier.

Sarah Gardener så Jolie med hennes to barn Maddox (4) og Zahara (9 måneder) og Brad Pitt, på tur i en fornøyelsespark i slutten av september.

- Maddox kikket rundt på alle karusellene, og sa: Pappa, kan vi ta den der? forteller Gardener, som selv var i parken med sin to år gamle datter.

At lille Maddox kaller Pitt for pappa, er et tegn på at også han blir tatt godt imot av hennes familie. Men at et bryllup er nært forestående, avviser Pitts talsmann. Og Jolie skal heller ikke være gravid, slik noen rykter hevder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere