*Nettavisen* Nyheter.

- Åpenbart ekstremt urovekkende

Foto: (MTV)

MTV sensurer harry vold mot jente. Se det du ikke får se.

15.12.09 09:59

Guido = A good looking, smooth, well dressed Italian.

Men dette er ifølge amerikanske John alias vaskebrettprinsen The Situation fra realityserien «Jersey Shore». Mange vil definere guidostilen - mye muskler, mer hårgelé og farlige doser med solarium - annerledes.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Suksess
Uansett så er det nye MTV-showet en hit. Her flytter åtte italienskamerikanere sammen til Jerseys kyststripe, for å se hvem som klarer å følge husreglene. Du blir kastet ut hvis du dummer deg ut - tilstrekkelig.

En som kvalifiserer til dum er gymlæreren Dan Ferro. Hissigproppen bor dog ikke i huset, men traff seriens Nicole «Snooki» Polizzo midt i ansiktet med sin knyttneve slik at hun gikk rett i bargulvet.

Voldsepisoden ble filmet, Ferro ble arrestert (erklærte seg skyldig), og MTV brukte klippet for alt det var verdt som «Jersey Shore»-promo.

Men nå fjerner de snutten fra den kommende episoden, forteller kanalen i en pressemelding ifølge 730.no.

- Det som skjedde med Snooki var en kriminell handling og åpenbart ekstremt urovekkende. Etter å ha hørt fra våre seere, hatt videre rådføring med voldseksperter og sett hvordan videoopptaket har blitt tatt ut av sammenheng uten å vise hvor alvorlig denne handlingen er og dens påfølgende konsekvenser, har MTV bestemt seg for å ikke vise at Snooki blir fysisk slått i neste ukes episode.

Se voldsepisoden her og møt seriens «interessante» ungdommer!

«Jersey Shore» fikk liten oppslutning da den hadde premiere 3. desember, men seertallene har økt sammen med klagene. Spesielt seere med italiensk bakgrunn har uttrykt misnøye med hvordan showet fremstiller italiensk-amerikansk ungdom, og to sponsorer har trukket seg, blant annet den store kjeden Domino's Pizza.

Se også: Bli med til rånete Telemark!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.