RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ari får en gutt

Sist oppdatert:
2008 er Ari Behns år, så han blir trolig pappa til en gutt, mener spåmann.

(SIDE2): Torsdag formiddag kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise (35) og ektemannen Ari Behn (35) venter sitt tredje barn.

Les saken: Märtha gravid - igjen
Aris mamma: - Herlig med barn

I kinesisk astrologi er 2008 Rottens år.

- Dette er rottens år, og Ari Behns år. Hvis jeg skal definere det så tror jeg de får en gutt, sier Henning Hai Lee Yang til Side2. Han kaller seg verdens beste spåmann, og er ekspert i kinesisk og vestlig astrologi, håndlesning, I Ching og Feng Shui og har jobbet nesten verden rundt.

- Ari Behn er født i 1972, og går nå inn i sitt eget år. Han får gjort det han skal, og får også den glade meldingen om at han skal bli far. Det skjer noe positivt når man er i sitt eget år, sier Hai Lee Yan.

Slik blir det tredje barnet
Barn som blir født i Rottens år blir smarte, veldig sjarmerende og målbevisste, mener Hai Lee Yan.

- Behn er jo også smart, og han er eventyreren og veldig sjarmerende. Rottens år handler også om å være spekulativ. Så for dem som driver med aksjer, så blir det spekulativt år, og de som kjenner spillet kan tjene penger, legger han til.

Spåmannen sier videre at kvinner som får barn sent oftere får jenter, men siden det i år handler om Ari Behn, så får prinsessen en gutt.

- Siden de har to jenter fra før, så blir det trolig en gutt nå.

Fra før har Ari Behn og prinsesse Märtha to døtre. Maud Angelica Behn ble født i 2003, og Leah Isadora Behn ett år seinere.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere