- Åttlingmoren er skjønnhetsoperert

Er det tilfeldig at Nadya Suleman og Angelina Jolie er så like? Nei, mener amerikansk skjønnhetslege.

11.02.09 12:08

(SIDE2:) Mange har påpekt likheten mellom den nybakte åttlingmoren Nadya Suleman og skuespiller Angelina Jolie. Et Google-søk på de to navnene gir hele 61.700 treff.

Nå påstår en amerikansk plastisk kirurg at det neppe er tilfeldig at de to damene ligner på hverandre.

Like ansiktstrekk
Ifølge magasinet Life & Style sier plastisk kirurg Anthony Youn at Suleman trolig har gjennomført operasjoner for å ligne på den kjente skuespilleren.

- Likheten mellom Nadya og Angelina er nifs. Brynene deres er nesten identiske, og begge har den fine, glatte pannen, sier han ifølge MSNBC.

På forsiden av den nye utgaven av Life & Style, sammenligner magasinet de to damene under tittelen «Besatt av Angelina». Videre skriver de undertitler som: «Plastisk kirurgi for å kopiere utseendet hennes?» og «Har Angelina-fanen gått for langt?».

- Leppene er enorme
Forrige uke skrev Youn om likheten på bloggen sin:

- Jeg syns hun ser ut som en kombinasjon av Angelina Jolie og Alanis Morisette. Leppene er enorme og kan være et resultat av aggressiv fettransplantering. Folk som har store mengder fett transplantert inn i leppene kan oppleve at leppene blir svært store når de blir gravide, skriver han.

Tror nesen er operert
Han tror at Suleman også har operert nesen.

- Nesen hennes kan også ha gått gjennom en operasjon som gjorde den mindre og tynnere enn før, skriver han, men mener at det er vanskelig å være sikker, da han ikke har sett noen bilder fra før de eventuelle operasjonene.

Han påpeker dessuten at han det han skriver kun er hans egen mening og at han ikke vet med sikkerhet om hun er operert.

- Men jeg tror hun har hatt både en leppeøkning og en neseoperasjon, skriver han.

- Aldri tenkt på Angelina
Suleman selv kan ikke forstå hvorfor så mange mener hun ligner Jolie.

- Jeg har aldri tenkt på Angelina Jolie, bortsett fra sist jeg så en av filmene hennes. Jeg tror det er flere år siden, sier hun.

Hun nekter også for å ha blitt plastisk operert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.