- Åttlingmoren var presset

Foto: Brewer / Banks / Splash News (Brewer / Banks / Splash News)

Nadya Sulemans far raser mot TV-kanal.

25.02.09 06:49

(SIDE2): NBC fikk det første TV-intervjuet med Nadya Suleman etter at hun ble mor til åttlinger 26.januar.

Da hennes far, Ed Doud, gjestet Oprah Winfreys show nylig, uttrykte han at han synes datteren ble presset under intervjuet. Han mener Nadya burde fått mer tid til å komme seg etter fødselen, skriver AP.

- De tok henne ut av sykehuset midt på natten og førte henne til et hemmelig sted. De ga henne ikke muligheten til å slappe av eller sove, og hun var fremdeles påvirket av medisiner og i dårlig form, sa han under TV-showet som ble filmet torsdag.

Avviser påstandene
NBCs intervju med Nadya ble sendt 9. og 10.februar. TV-kanalen er ikke enig i Douds kritikk og påpeker at intervjuet ble uftørt med respekt.

- NBCNews står for alle aspektene i intervjuet med Nadya Suleman. Med tanke på farens påstander så tok vi ikke Nadya fra sykehuset, og intervjuet ble utført på et sted som hun selv valgte, sier NBC i en meddelelse.

Doud sa imidlertid til Winfrey at han mener TV-kanalens intervju ble gjort under press.

Han fortalte også at han framover har planer om å hjelpe datteren som nå har 14 barn, men spesifiserte ikke hvordan han skal være til støtte.

Intervjuet med Nadya på NBC var det mest sette den uken det ble sendt. «Dateline NBC» har ikke hatt så høye seertall siden TV-intervjuet med prins William og prins Harry i 2007.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.