- Avhengig av Daniels penger

STOLT OG GLAD: Vibeke Klemetsen var en stund helt økonomisk avhengig av sin eksmann, men nå står hun på egne ben.

STOLT OG GLAD: Vibeke Klemetsen var en stund helt økonomisk avhengig av sin eksmann, men nå står hun på egne ben. Foto: Paul Weaver (Side2)

Vibeke Klemetsen (33) gikk tilbake til eksen flere ganger på grunn av økonomien.

04.02.09 10:46

(SIDE2): Til kvinnebladet Kamille forteller TVNorge-programlederen at hun gikk tilbake til eksmannen Daniel Franck (34) flere ganger på grunn av pengene hans.

- I flere år var jeg hjemmeværende uten rettigheter eller så mange egne penger- du vet, jeg var en typisk god mor som holdt huset rent, lagde middag og var Daniels trygge havn. Det er mange kvinner som gjør seg avhengig av en mann, og det er både skremmende og trist, sier Vibeke Klemetsen til bladet.

Til og fra
Snowboardesset og programlederen hadde vært sammen i over ti år og har en ti år gammel datter. Daniel og Vibeke giftet seg sommeren 2006, men ti måneder senere gikk de to hver til sitt. Men det var ikke første gangen de hadde gått fra hverandre. Klemetsen forteller at hun og Daniel har gått fra hverandre ved tidligere anledninger, men at de da har funnet tilbake.

Klemetsen forteller at det var av økonomiske at hun følte hun måtte gå tilbake for å klare seg.

- Jeg var faktisk gravid i tredje måned da vi giftet oss, men jeg mistet barnet like etter bryllupet. Det var tøft. Problemene i forholdet fortatte etter bryllupet og hverdagen kom veldig brått på, sier hun til bladet ifølge VG.

Yoga hjalp
TVNorge-programlederen er i gang med journalistutdannelsen etter at hun har prydet TV-skjermen i et par år. Til Side2 forteller hun at skilsmissen var tung, men at hun fant ut hvordan hun skulle takle det.

- Det er yogaen som har holdt meg oppe og gjort at jeg klarte å finne riktig fokus i livet. Yoga er nemlig både meditasjon og styrketrening på samme tid. Det har vært en trygghet og et fast element i en ellers vanskelig periode. Jeg har lært meg å takle stress, og har blitt en bedre person, forteller Vibeke.

Les mer her:- Yoga hjalp meg gjennom skilsmissen

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag