RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Avlyser hvis England taper

Førstkommende lørdag skal Robbie Williams etter planen holde konsert på Ullevi i Sverige - hvis ikke England taper kampen mot Portugal.

(SIDE2): Robbie Williams skal etter planen spille på Ullevi i Gøteborg lørdag. Samme dag spiller også England mot Portugal i kvartfinalen i VM. Men onde tunger hevder at Robbie avlyser konserten hvis England taper, skriver Expressen.

Ihuga fotballfan
Popstjernen er nemlig en skikkelig fotballfan. I et intervju med britiske Daily Mirror en tid tilbake, fortalte rockestjernen at han når som helst kunne byttet livet som artist med livet som en profesjonell fotballspiller. Ifølge Robbie er VM den ultimate scenen:

- Jeg skulle mest av alt gjerne ha spilt fotball i Tyskland, sa han den gang til den britiske avisen.

Avlyser muligens konserten
Fotballkampen avvikles klokken 17.00 lørdag, smtidig som Robbie-fansen slipper inn på Ullevi. Bartenderen i én av Gøteborgs sportsbarer mener imidlertid at Robbie ombestemmer seg om hans elskede England taper.

- Taper England avlyser Robbie konserten, sier bartender Kenny ved fotballpuben Paddington i Gøteborg til Expressen.

Utsagnet er vel mer en pekepinn på Robbies fotballinteresse enn en dødsdom for konserten. Men at Robbie kommer til å se matchen er det ingen tvil om.

Les mer om Robbie her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere