*Nettavisen* Nyheter.

- Babyen ligner på meg

Foto: Lise Åserud (SCANPIX)

«Migrapolis»-programleder Vegard Thomas Olsen ble pappa igjen.

(SIDE2):Nrk-programleder Vegard Thomas «Shortcut» Olsen (34) og kona Lene Merethe (32) ble foreldre for andre gang i påsken.

- Ja, vi fikk et lite påskeegg og han heter Emilian Casander, forteller Vegard stolt til Side2. Han er overveldet over alle følelsene.

- Dette er klassisk, men man tror at man ikke kan bli mer glad i noen enn de man allerede elsker. Men det er merkelig hvor stor plass man har i hjertet og hvor mye kjærlighet det er mulig å produsere overfor et nytt lite vesen, forteller han åpenhjertig.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Verdensmester i støvsuging
Fødselen skjedde på Blefjell sykehus på Kongsberg den 8.april - en uke etter terminen.

- Det er befriende å være mann i en slik sammenheng. Men jeg må jo bidra med et eller annet i starten så jeg kan vel si at det er veldig, veldig rent hjemme hos oss nå.

Paret har vært gift i fem år og har datteren Carmen Sofie (2) fra før. Den lille familien er bosatt i Vegards hjemkommune Kongsberg. Der driver kona Lene Merete lekepark- og barnehagen Childplanet.

Navnet følger utseendet
Navnet Emilian Casander kom paret fram til etter mye om og men.

- Hvis vi skullle gjort som Beckhams og kalt opp barnet etter stedet man røk på en smell, så hadde det blitt Arguineguin på Gran Canaria. Det er hakket over danskebåten, ler han og sier de til slutt på et navn som både var pent, sjeldent og internasjonalt.

- Man kan ikke se ut som han og hete Gøran vet du.

Klikk på bildet for å forstørre.

BILR FORELDRE: Foto: Helle Nilsen (Side2/Nettavisen)

Jan Thomas hybrid
I høst kunne Side2 bringe nyheten om at paret ventet nummer to, og Vegard innrømmet da gladelig at han håpet på å få en gutt.

- Vi vet ikke kjønnet enda men jeg har prøvd alle teite kjerringråd for å finne det ut. Men det er jo så forvirrende. Det virker som det er en Jan Thomas hybrid som kommer til å komme ut, sukket han og lo.

Og nå innrømmer han at det var faktisk ikke så langt fra sannheten.

- Emilian er en lysere utgave av meg samtidig som han ligner på storesøsteren sin, så det var nok ikke helt skivebom, sier han og ler.

Men selv om han ønsket seg en sønn har det bydd på noen små overraskelser.

- Det hadde nesten vært lettere med en jente. Vi har alt rosa utstyr fra før og jeg har lært meg å leke prinsesse og synes ikke det er flaut å støvsuge huset med en tiara på hodet. Nå må jeg sette meg inn i Spiderman og Byggmester Bob, forklarer Vegard.

NRK-veteran
Short Cut begynte artistkarrieren sin med singelen «Hots for you» i 1996, som tronet hitlistene i Norge i tillegg til en håndfull europeiske markeder. I 1997 ble han kåret til «Årets artist» av VG-lista Topp 20. Fra 1999 til 2003 var han TV-programleder for Norges offisielle hitlisteprogram «VG-lista Topp 20» på NRK1. Han har også vært programleder for andre NRK-program, og er nå programleder i «Migrapolis».

Har du et kjendistips? Tips oss på Side2@nettavisen.no

Få de siste kjendisnyhetene på sms: Send SLADDER START til 1930 (kr 4 per melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag