RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ULYKKELIG: Her står bilen til Ole Christian Larsen (t.h.). Noen hundre meter lenger framme står varebilen som forårsaket ulykken.
ULYKKELIG: Her står bilen til Ole Christian Larsen (t.h.). Noen hundre meter lenger framme står varebilen som forårsaket ulykken. Foto: Atle Jørstad / Morten Isak Ørner Karlsen (iOslo.no)

- Bare flaks at ikke barn ble truffet

Sist oppdatert:
Først kjørte han på Ole Christian Larsen bakfra, så dundret sjåføren videre inn i nok en krasj.

(iOslo.no) Rett over klokken ni tirsdag morgen endte denne varebilen i en jordvoll på vei inn til Botanisk hage på Tøyen i Oslo. Før det hadde sjåføren krasjet inn i to andre biler.

En av disse bilene varr bilen til Ole Christian Larsen. Helt uten forvarsel krasjet den hvite varebilen inn i ham bakfra og dyttet ham inn i en bygning i Vahls gate.

- Det virket som om han hadde kjempehast. Etter å ha dyttet meg inn i bygget, kjørte han bare videre. Jeg vet ikke hvor fort han kjørte, men han må ha hatt en enorm fart, sier Larsen til iOslo.no.

Politiet bekrefter overfor iOslo.no at den hvite bilen skal ha hatt høy fart.

- Vitner har fortalt om uvøren kjøring og høy fart. Det vil bli tatt prøver for å se om han var påvirket, sier operasjonsleder Reidun Lilleås til iOslo.no.

Ole Christian Larsen er sjeleglad for at det ikke var noen barn på fortauet.

- Det var bare ren flaks at det ikke var unger på stedet, sier Larsen.

Operasjonslederen forklarer at sjåføren av varebilen er tatt med til sykehus, men tilstanden hans er uviss. Føreren av en av de andre bilene skal ta seg selv til legevakten for en sjekk.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere