*Nettavisen* Nyheter.

- Bare gøy med duell

LITE NERVER: Ellen Arnstad lot seg ikke affisere av danseduellnerver lørdag kveld. Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Ellen Arnstad gleder seg til fortsettelsen i «Skal Vi Danse», selv om sønnen Alexander (7) vil ha mamma hjem.

04.10.09 14:26

(SIDE2): Selv om det slett ikke var Ellen og Lars som fikk færrest poeng av dommerne i lørdagens «Skal Vi Danse», måtte de likevel ut i danseduell med Ole og Marianne.

Lite nerver
Som kjent var det Klemetsen og hans partner som måtte ut etter en noe stiv tango. Og kanskje var det fraværet av nerver som gjorde utslaget for Ellen Arnstad denne gangen? Da Side2 tok en prat med Henne-redaktøren, hevdet den spreke 44-åringen nemlig at hun så frem til duellen på forhånd.

- Det var bare gøy å danse duell! Da fikk jeg jo danse en gang til, gliser hun til Side2.

- Var du forberedt på at dette kunne skje, selv om du fikk en solid poengsum?

- I kveld var det ekstremt jevnt, så vi var innstilt på at det fort kunne bli duell. Og nettopp det at alt kan skje i dette programmet er det som gjør «Skal Vi Danse» til et så spennende og fascinerende konsept.

Artikkelen fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver

Les mer om «Skal Vi Danse»: - Flaut på en deilig måte

Les også: - Et fantastisk show!

- Kom hjem, mamma!
Dommerne var heldigvis for Arnstad klare i sin tale til folket etter duellen med Klemetsen, og alle fire var enige i at det var Ellen som fortjente å gå videre.

Men om både dommerne og Ellen selv strålte på parketten etter at det ble klart at hun og partner Lars får en ny sjanse neste uke, var det en liten kar som hadde håpet på et annerledes utfall.

- Jeg har med meg sønnen min Alexander på 7 år i dag. Og han har hele tiden håpet på at jeg skal ryke ut, slik at jeg kan være hjemme hos ham. Likevel gleder jeg meg virkelig til en ny uke, ler Arnstad.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nervøs Mia
Mia Gundersen og partneren Glenn Jørgen slapp på sin side å gjenta duelldansingen fra forrige helg, og virket særdeles fornøyd med det.

- Det ble jo duell sist gang, og det var veldig ubehagelig å måtte danse på nytt igjen. Jeg håpet virkelig at jeg slapp denne gangen, sier hun lettet til Side2.

Den ellers så scenevante Gundersen avslørte at sist helgs eskapader gjorde at hun var mer nervøs enn vanlig.

- Jeg kan ikke si annet enn at jeg var skikkelig nervøs. Faktisk var jeg pinadø livredd før jeg skulle ut på gulvet. Men det er jo et kick det også, ler hun hjertelig.

2435

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.