RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jen Lowery / Splash News (Jen Lowery / Splash News)

- Bare skinn og bein

Sist oppdatert:
Victoria's Secrets-modellene har mistet kurvene. Nå får merket kritikk.

(SIDE2:) Victoria's Secrets har vært kjent for å benytte seg av modeller med former.

Selv om verken Heidi Klum, Naomi Campbell eller Bar Refaeli på noen måte kan kalles noe annet enn slanke, så var de større enn andre modeller på catwalken på den tiden.

Formene som forsvant
Men da Victoria's Secrets nylig lanserte sommeren, var det Adriana Lima, Alessandra Ambrosio og Candice Swanepoels former - og ikke bademoten de skulle vise - som ble diskutert.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Spesielt Candice Swanepoels tynne bein og magre midje har fått mye oppmerksomhet. Swanepoel har alltid tilhørt de ganske rette modellene, men endringen fra Victoria's Secrets undertøyskolleksjon i vår er ganske stor. Hun er også en av undertøysmerket mest benyttede modeller.

Får kritikk
Moteeksperter har notert seg at i motsetning til andre trender, har Victoria's Secrets de siste årene stadig valgt seg tynnere modeller.

Så sent som i 2010 fikk undertøysmerket kritikk for å ha en mager Alessandra Ambrosio som hovedmodell for badeantrekket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere