RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Barne-Botox var bløff?

Foto: abc / Splash News (abc / Splash News)
Sist oppdatert:
Hevder avis ga henne penger for å si at hun ga datteren (8) Botox.

(SIDE2:) Kerry Campbell, som nå sier at hun egentlig heter Sheena Upton, hevder historien som har rystet en hel verden bare er tull. Til flere aviser, og på TV-showet «Good Morning America», har moren fortalt at hun gir datteren sin på 8 år Botox.

Torsdag ble det kjent at Campbell etterforskes for Botox-historien, og at datteren er hentet av barnevernet. Hun bor nå hos slektninger. Som følge av dette ser det ut til at moren endrer sine utsagn.

Hva er egentlig sant?
Britiske Daily Mail skriver fredag at moren har vært besatt av å bli kjendis, og at hun derfor har fortalt historien for å bli berømt.

Til TMZ sier moren at hun fant opp hele historien for å få penger. Hun hevder at The Sun ga henne 200 dollar for å spille rollen som Kerry Campbell.

- Jeg fikk historien presentert, alle instruksjoner og et manuskript jeg skulle følge til intervjuet.

Etter The Sun-intervjuet kontaktet «Good Morning America» henne, og Campbell påstår at hun da gjenfortalte historien som fikk tittelen, «Jeg gir min 8 år gamle datter Botox», for et uvisst beløp penger.

Nå spekuleres det i om den første historien er sann, eller om det hele er oppspinn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere